umrumdadegil Sumeyyeky kız harbiden de kendinin de kanaması olmuş bi de ciğer geliştirici vurdurmayın demiş şaka gibi 🤣🤣
Burnosunn_annesi umrumdadegil Allah’ım ya bilmiyorum bence zengin insan zenginim demez zeki insan zekiyim diye ortalıkta gezmez ama görgüsüz kendini ispatlama çabası içinde olan fakir zavallı ruhlar var Allah yardım etsin 😂😂
Deletedmom_121 Burnosunn_annesi hahahah Aynisini düşünüyorum vallahi Yani paran varsa banane veya benim paramdan sanane madem o kadar paran var tut özel bir doktor 7/24 onu ara burda ne işin var Lale bize niye soruyon 😅😅
Deletedmom_121 TKumsall 😅 Seninki istisna diyelim Ama buradakiler ne derse desin sonuç olarak doktorun ne dediği önemli ve o zamana kadar zaten bekleniyor inanma böyle şeylere Sağlıkla gelsin bebiş 😅
TKumsall Deletedmom_121 bana tahmin verilmişti ama öğrenene kadar çatlamıştım meraktan doktorun dediğinin üzerine gelip de açmadım tabiki o kadar değil 😂😂 kız dendiyse kız erkek dendiyse erkektir bende şeyi saçma buluyorum mesela erkek demiş doktor ya erkek dedi döner mi
umrumdadegil Lucyprettywoman burda amaç beni yargılamamak yapan insanları değil postun amacını anlamamışsın. Sende gitmedin heralde kanaman olup hastaneye.
TKumsall Sumeyyeky bacım ona kalsa bide herkes herkese düşman düşük yapan bı arkadaşım vardı anlatmıştım dua ediyor bebeğim için bişey olmasın diye diyorum ay aman etmesin eksik kalsın bacı baciyi düşünse altına it enigi atmazmis falan karıya ne desen boş
umrumdadegil Hamide_00 ya ben çok şeyi okuyarak öğrendim burdan da çok bilgi öğrendim ama okuyorum yani ama saçma şeyler sormak gereksiz 😂
Hamide_00 umrumdadegil aynen canım ben 21 yaşında ilk anne oldum bilmediğim bi çok şeyi telefondan araştırarak öğrendim yaptım kimseyi arayıp sormadım bile böyle oldu şunu mu yapsam bunu mu etsem diye insan bi şekilde herşeyi öğreniyor
Femay TKumsall kaynanan dolaylı yoldan bu yorumu okuyan herkese nasıl travma bırakacak izle gör hahahahah 😁
TKumsall Femay ya ahaha kaynanam bende de çok travma bıraktı arkadaşlar siz onu boşverin boş boş konuşur o😂😂😂
Neferut Sumeyyeky çocuk tam ağlamaya başladığı an uyandırıyorum sanki saatlerdir ağlıyormuş gibi. Kalk aşkım durmuyor diyorum 😂 telefonu bilinçli ona yakın koyuyorum alarm kulağının dibinde çalsın diye. Yatırım tavsiyesi değildir 😂😂