Sumeyyeky Femay hayır geçen yine böyle denk geldim dedim abla bende çocuk için dua edenlerdendim zamanında ama hiç hanımefendiyi yargılamıyorum normal bir şey dedim sende mi annesin diye analığımı sorguladı voooaaaa dedim abla tm grşrz 🤣🤣🤣
umrumdadegil Whit3 sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diyeceğine şu cinsiyet olsun diye taktik istemek gerçekten diyecek bir şey yok böylelerine 🥴 tabiki kızın varsa oğlan oğlun varsa kız isteyebilirsin ama illa o olacak diye bişeyler yapmazsın kardeşim
Deletedmom_121 umrumdadegil Ben cinsiyet postlarinin Erkek bebek için açıldığını düşünüyorum çünkü kimse sağlıklı olsun demiyor direk cinsiyeti ne , hepsine kız yazıyorum cevap vermiyolar 😅😅 Hahahah
Femay TKumsall favorilerim; tost yedim bir şey olur mu, tişört üzerinden karnıma domestos değdi çocuğuma bir şey olur mu 😁
TKumsall Femay ay o tost postunu bende görmüştüm ya ne alaka tost yedin diye neden birşey olsun ay Allah’ım 🤯
Hamide_00 umrumdadegil yaşları falan mı küçük acaba diye düşünüyorum benim de öyle gerçi ama biliyoruz ne olduğunu 😂
umrumdadegil Hamide_00 ya ben çok şeyi okuyarak öğrendim burdan da çok bilgi öğrendim ama okuyorum yani ama saçma şeyler sormak gereksiz 😂
TKumsall Deletedmom_121 bunu ben bu sene kız bebek istediğim için açmıştım ve erkek yazıldığında sinirleniyordum 😂 ilkinde kız erkek kim ne yazarsa yazsın takilmiyodum 😅
sednc0 @“umrumdadegil”# umrumdadegil hamile kadınların son haftaya kadar ilişki merakını anlamıyorum birde gelip buraya yaptıktan sonra suyum geldi diyenleri asla anlayamıyorum😂
akkaya_1234 umrumdadegil yanlış bilgi değil ama herşeye polyanna gibi olumlu yorum yapılmasını bekleyenler post acmamali gidip aynanın karşısında kendilerini pohpohlasinlar
TKumsall Femay benim kv bana şey demişti tuvalette çok kalıyorsun bebek kanala gelir eşiğin düşer düşük yaparsın bilmem ne akli dengem olmasa bende buna açardım heralde post başlıkta şey wcde çok kaldım bebek düşer mi
Lucyprettywoman umrumdadegil sen neden yargılıyorsun şuan kanaması olup hastaneye gitmeyenleri mesela aşırı tezat
umrumdadegil Lucyprettywoman burda amaç beni yargılamamak yapan insanları değil postun amacını anlamamışsın. Sende gitmedin heralde kanaman olup hastaneye.
Deletedmom_121 TKumsall 😅 Seninki istisna diyelim Ama buradakiler ne derse desin sonuç olarak doktorun ne dediği önemli ve o zamana kadar zaten bekleniyor inanma böyle şeylere Sağlıkla gelsin bebiş 😅
arbukerva umrumdadegil kese fotoğrafını atıp, sürekli cinsiyet tahmini isteyen arkadaşları anlayamıyorum 😅 bir de ciddi ciddi ben kese şeklinden anlarım demeleri 🤣
Femay TKumsall kaynanan dolaylı yoldan bu yorumu okuyan herkese nasıl travma bırakacak izle gör hahahahah 😁