yeni_anne2 Doktor cinsiyet şu dedi ama bakar mısınız sizde Nerdenn bilecek amann gell bakalım bizz tabii 🤣😂😂 ayıp etmiş doktor
umrumdadegil AnayimBenAna_ boşamayacaksan burdakiler napsın 🤣 bi de dayak yediği halde seviyorum diyip 2 3 tane çocuk yapanlar var
akkaya_1234 Eslem2112 bir de sanki tahmin doğru çıkacak mış gibi kesin sanki doktor a inanmayip burdan medet umanlar peki 😀
umrumdadegil Eslem2112 bir de parasıyla cinsiyet tahmini yaptıranlar var 😂 Allah’ım diyorum bende açayım bir sayfa bende yapayım bu işi boşa para dağıtan çok nasıl olsa 🤣
TKumsall AnayimBenAna_ normal doğum yazıversin yav beni tilt ediyor hastaneden fiyat verirlerken bize demiyorlar ki vajinal mi diye normal doğum bu kadar sezaryen bu kadar diye ben 24 yaşımın ortasına kadar hayatımda hiç duymamıştım normal doğuma vajinal doğum diyeni yine normaal ama kimisi burda bunu böyle çok ulaşılmaz üst mertebe gibi görerek yazıyor post içinde söylendiğinde garipsemiyorum bunu soruyorlar mesela geçenlerde gördüm mesela kadın post açmış normal mi sezaryen mi diye altına biri yazmış vajinal bence diye oda beni tilt ediyor
Deletedmom_121 umrumdadegil Herşeyi biliyorlar zaten Allah’tan yetkileri yok ilaç bile yazarlardi yoksa ahahaha 😅😅😅
Deletedmom_121 Sumeyyeky Kız bazen bende yanlışlıkla Sezeryen sezeryan yaziyom ya ,😅😅 Doğrusunun bildiğim halde klavyemin cani ne isterse ona göre davranıyoruz , ama asla Ulturasyon yazmam , O yanlış düzeltilecek ağlarım yoksa ,😅😅😅
akkaya_1234 umrumdadegil bende başlık altında yorum yapana yorum yaptığımda yapmayin diyenlere gıcık oluyorum burası bilgi alışverişi nin olduğu ü herkesin herkese fikrini düzgün bir şekilde soyleyebilecegi bir platform diye düşünüyorum sadece başlık atana mı yorum yapmak zorundayız kimisi hiç eleştiri veya kendi gibi düşünmeyen yorumlara hiç tahammül edemiyor sanki burası toz pembe dünya
helloandhello umrumdadegil cinsiyet tahmini isteyenler gebelikte şunu yesem bunu yesem mi diye soranlar geçen biri abur cubur yedim birşey olur mu diye yazmış bu tarz soruları okumuyorum bile
Ftmnnr helloandhello neler yiyebilirim cumlesini kabul edebilirim ama şunu yedim bişi olurmu ona ifrit oluyorum 😂
kardelenimm umrumdadegil kanamam var diyenlere hayret ediyorum bende. benim kanamam olmuştu bırakın buraya yazmayı hastaneye elim ayağım titreyerek gittim ya o an buraya yazmak fikir istemek tuhaf geliyor 🤦🏻♀️
TKumsall kardelenimm benimde olduğunda evi ayağa kaldırıp hastanede doktora girene kadar ağlamıştım doktor güzel bişey dememisti yinede burda post açmak aklıma gelmemişti o zaman
Ftmnnr kardelenimm ewt bu milletteki rahatlık öldürüyor beni karnıma sancimsk birşey girdi de ortalığı ayağa kaldırdım hastaneye gece yarısı kendi doktoruma yaziyodum emin olmak için millettim rahatlığı beni öldürüyor
Sumeyyeky Neferut bu yaptığınız çok ayıp sizi kınıyorum başka ne tür sesler çıkardığınızı yazmamışsınız 🤣🤣🤣🤣
Neferut Sumeyyeky çocuk tam ağlamaya başladığı an uyandırıyorum sanki saatlerdir ağlıyormuş gibi. Kalk aşkım durmuyor diyorum 😂 telefonu bilinçli ona yakın koyuyorum alarm kulağının dibinde çalsın diye. Yatırım tavsiyesi değildir 😂😂