TKumsall umrumdadegil normal doğum için vajinal yaptım kızlar soruları alayım tarzı postlara tilt oluyorum normal doğum için vajinal yazılması beni bayıyor😮💨
Deletedmom_121 umrumdadegil Herşeyi biliyorlar zaten Allah’tan yetkileri yok ilaç bile yazarlardi yoksa ahahaha 😅😅😅
anneoluyorumm13 Kızlar yazdıklarınız o kadar doğru ki moderatörler bence bu işe bir el atmalı çünkü bu saçma sapan başlıkları gördükçe uygulamadan sogudum
MhysaTheGreat Sumeyyeky bunu o kadar herkes yazıyor ki ben artık kendimin yanlış yazdığını düşünmüştüm 😂😂
Sumeyyeky MhysaTheGreat allahım iyi ki bana çok denk gelmemiş ya da geldi de gözüm mü alıştı görmüyorum 🥹🥹🥹
TKumsall AnayimBenAna_ normal doğum yazıversin yav beni tilt ediyor hastaneden fiyat verirlerken bize demiyorlar ki vajinal mi diye normal doğum bu kadar sezaryen bu kadar diye ben 24 yaşımın ortasına kadar hayatımda hiç duymamıştım normal doğuma vajinal doğum diyeni yine normaal ama kimisi burda bunu böyle çok ulaşılmaz üst mertebe gibi görerek yazıyor post içinde söylendiğinde garipsemiyorum bunu soruyorlar mesela geçenlerde gördüm mesela kadın post açmış normal mi sezaryen mi diye altına biri yazmış vajinal bence diye oda beni tilt ediyor
AnayimBenAna_ Sumeyyeky bebeyinimi uyutuyosun yağni benimde bebeyim uyudu çokdan diyeride karnımı depikliyor
Sumeyyeky AnayimBenAna_ cnm karnındakini ne zaman uyutcan skdndkfkfg benim bi tane bebeyim var allahtan şimdilik amin ya rabbi
Ftmnnr umrumdadegil ifrit oluyorum hayatında hiç mi şu kelimeyi görmedin ya dağda yasadan yine görürsün doğrusunu 😂
Deletedmom_121 Sumeyyeky Kız bazen bende yanlışlıkla Sezeryen sezeryan yaziyom ya ,😅😅 Doğrusunun bildiğim halde klavyemin cani ne isterse ona göre davranıyoruz , ama asla Ulturasyon yazmam , O yanlış düzeltilecek ağlarım yoksa ,😅😅😅
Tosbaaamm Sumeyyeky 🤣🤣🤣🤣 ben de alistim sezeryan yaziyorum kolayima geliyor ay 😅 dua et sezaryan yok 🤣🤣🤣
MhysaTheGreat Aynı konu üzerinden 2537264827 tane post açıp işine gelmediği için önerileri umursamayanlara gıcık oluyorum. Bir de olumlu yorum yaptığınızda duyarcı ilan edenlere herkes kv görümcesinden nefret etmek zorunda gibi davrananlara falan. Baya uzun liste aslında da şu an olanlar bunlar 😂😂