Deletedmom_121 umrumdadegil Hele birde kanaması olduktan sonra doktor düşük yapıyorsun dedi , acaba doğru mu ??? Diye soranlardan Birde doktor bir cinsiyet soylediginde ben ona inanmadım birde siz bakar mısınız diyenlerden bıktım usandım 😅😅😅
esca344 umrumdadegil olumlu olumsuz fikir sorup kendi istediği cevabı vermediğimizde cirkeflesenlerden nefret ediyorum 😂 bir de acillik durumu olup kanama ne bileyim düzenli sancı suyu gelmiş buraya yazıp ne yapmalıyım diye soranları anlamıyorum sanki doğuma yorum yapanlar alacak onu😂
Burnosunn_annesi esca344 geçen biri post actı silindi zaten neyse normal bişey yazdım beddua ediyor 🤣🤣
anneoluyorumm13 umrumdadegil şunu ye bunu ye diyenlerden nefret ediyorum benim aklım yok mu yumurta yemem gerektiğini sen söylemeden akıl edemiyormuyum
esca344 Yarenn24 ya ben geçen 8 gün gecikmiş kan vermiş negatif çıkmış biri hamile olabilir miyim diye sormuş yorum yaptım yapmaz olaydım 8 gün gecikmiş kanda kesin çıkardı dedim belamı buldum neymiş olumsuz yorum yapmışım yahu konuyu açarken yazsana sadece hamile olabilirsin diye düşünenler yorum yapsın diye 🫢
AnayimBenAna_ umrumdadegil birde şu bazı kelimeleri ısrarla yanlış yazan arkadaşlar Allah aşkına otomatik düzeltme falan kullanın ya. Ultrasyon,ulturason,miğde,yalnış,bağzı.. bu liste uzar gider ama gözlerim kanıyor bazı postlarda artık..
Tutaste_ Şimdş varmı bilmiyorum da önceden biri vardı böyle koca postlarına benım kocam şöyle benim kocam boyle post sahibi sikayetlerını anlatmıs çok üzüldüğünü filan yazmış öbürüde kocasını pazarlıyor. Kocamla soyle şunu yapıyoruz boyle bunu yapıyoruz boğasım gelmişti
AnayimBenAna_ Burnosunn_annesi tamam edebiyat-türkçe öğretmeni değiliz ama mideye miğde yazanlar ultrasyon-ulturason yazanlar artık gerçekten komik geliyor…
Ftmnnr AnayimBenAna_ bunu diyince aklıma şey Geldi rüyamda kız gördüm doktor erkek dedi kafam karıştı muhabbeti vardı o geldi aklıma
Ayshababy soru sorup cevapladimizda işine gelmedi içinn cevap vermeyenlere veya tersleyenlerden nefrett ediyorumm😀
Fatma011 umrumdadegil 1.gebelik çift çizgi olup var mı diye soranlar 2.adetim gecikti test yaptım ama negatif değil hastaneye gideyim mi diyenler ya da çift görüp hastaneye gidip gitmemeyi soranlar 😂 3.aile içi sorunlar…
Cessika umrumdadegil posta yorum attığımızda cevap yazmayan iplemeyenlere sinir oluyorum sonra kaynana postu atsak bakardınız diyorlar yaavv
yeni_anne2 Cessika herkesin her konuda fikri olacak bilecek diye bir şey yok ki ama kaldı ki hic birimiz doktor degiliz heleki sağlık konusunda yaa sana yanlıs bilgi verirsem benn bilip bilmeden degıl mi amaa bir bilgisi olan yazıyor zatenn bilgisi yoksa yapacak bir şey yok sonuçta