Simgekantar

Gelir babacım gelir benim 39+5 de gelmişti

Beydos evet ve ne sanci var ne baska bir sey 🥹

Beydos ay maşallah deneyimlisiniz 🥹 İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻💐

39+5 im ay ı şekilde benimde gelmiyor 😁 benim bebeler hep 41de doğuyor anlamadım yerleri rahat heralde :) biraz önce suyum geldi gibi ama çokta emin olamadım öksürmediğim bir anda sıvı bişeyler aktı suyumdur inşallah 🥲

Dilemma inşallah sağlıkla gelsinler ya insan sabredemiyor valla

58Vildan ay inşallah idrar kaçırmışta olabilirsin

FNK bende anlamadım 37.haftanın sonundan beri 3 cm açıklık ve 100 ü bulan sancılarla yaşamaya devam ediyorum 😂

• FNK bunu yanıtladı.

58Vildan ay hadi hayırlısı inşallah takip edin sürekli olursa doktora gitmekte fayda var

Simgekantar aaa açıklık ve sancı da var sende çok garipmişşş, benim nstlerde hiçbirşey çıkmadı cumartesi gideceğiz bakalım ne olacak

FNK her şey mevcut doktorum suni sancı vermek istemediği için doğal yoldan gelmesini bekliyoruz 😂 güzel haberler alırsın inşallah

• FNK bunu yanıtladı.

Simgekantar neden suni vermek istemiyor peki? Benimki bebeğin stres durumuna göre suniyle başlatabiliriz duruma göre bakıcaz dedi 😬

FNK doğal sancıların zaten var suni verip çocuğu strese sokmaya gerek yok her şey yolunda nasıl olsa dedi doktorum bekliyoruz 😂

• FNK bunu yanıtladı.