Beybyi Kızlar 28. Haftada böyleyim daha da catliyorum bebek yağı sürüyordum işe yaramadı morelim çok bozuk ya 😞
Baby_B Beybyi bendede var biraz Önceden ameliyat dikisimin oldugu yerler mor oldu Bio oil ve incia iyi geliyo bana
Ftmnnr Beybyi bir gece de catladiimi gördü bu gözler 30 a girdiğim gece yağ sürüp yattım gece lavaboya kalktığımda catladiimi gördüm ben daha neye üzüleyim
seyma0661 Beybyi ben 20.haftamdan beri çatlak kremi sürüyorum nemlendiriyorum 28.haftamda göbek altımdan benimde çatlamış 🥲🥲 şuan 30+2deyiz kesin daha da çatlar
Beybyi Deletedmom_121 hayır göbek hizam da oluştu çizgi gobegimin üzerine doğru gidiyor gittikçe koyulaşıyor
Masal7778 Bio oil kullan canım bende aynı haftadayim hergun surmuyorum bile karnım hiç catlamadi sadece hafif goguslerimde var
babyandmomy__ Beybyi biooil işe yarar gebelikten dolayı henüz çatlağım yok ama bekarken çok kilo aldığım dönemde iç bacaklarım aşırı çatlamıştı mosmordu biooil ile geçti sonra pilatesle sıkılaşmaya başlayınca neredeyse kayboldu
Bus-ra590 Ben mustelanın çatlak yağını sipariş verdim henüz gelmedi kullananlar memnun deneyeceğim bakalım
seyma0661 Bus-ra590 evet 20den sonra düzenli kullandım göbek altımda birkaç çatlak oluşmuş yapısal bence tamamen. Yine de kullanmaya devam edicem ama
Merve-metin Beybyi 34 haftalık hamileyim sadece lierac kullanıyorum hiç çatlağım olmadı öneririm ilerlemesini engeller hiç olmazsa