blackberry118 İlk 24 saat mi katı besin yasak. Ne yiyip içmeliyiz kizlar? Spinal sezeryan olacağım. Öncesinde de aç olmak gerekiyormuş. Merak ettiğim acil sezeryan gerekirse belirlenen ameliyat gününden önce aç değilsek ne yapıyorlar.
Gulcem blackberry118 Ben sabah kahvaltı yapıp kontrole gitmiştim yaklaşık 2-3 saat geçmişti üstünden sancılarım arttığı için bebeğimde ters olduğundan spinal ile aldılar. Açlık beklemeye gerek yok demişlerdi herhangi bir sorun da yaşamadım. Sonrasında gaz için bol bol kayısı kompostosu ve süt için lohusa şerbeti içtim. Bilmediğimden hiç kahve içmedim ama baş ağrım da hiç olmadı şansıma. Yemek de hastanenin verdiği yemek ile beslendim 2 gün eve geçince normal yemek yemiştim doktorum ekstra bir şey önermemişti.
Nuurr22 Ben aç değildim ama suyum geldi genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür bir problem olmadi. Sezeryndan çıktıktan sonra kahve ve kayısı dut kompostosu tüketin bol bol
blackberry118 Sağ olun kizlar tok olmak sıkıntı diye okudum tok yakalanirsam sancilara diye stres yapmıştım.