Dilaren Prmdkanneee suan aynı durumdayım. Sol kalça felç gibi doktor normal bişey yapamam dedi malesef
Prmdkanneee Dilaren yaa yarın gidecektim doktora gerçekten mi, dayanamıyorum artık oturup kalkamıyorum bile
Jasmine2426 Prmdkanneee benimde öyleydi 1 hafta sürdü hiç geçmeyecek sandım dedim ben topal kaldım herhalde sonra sıcak uygulama yapıyordum fizyoterapist oraya soğuk koy dedi birde bağzı hareketler var internette bakın onlara
Prmdkanneee Jasmine2426 yapıp kötü olmasından da korktum bir sürü hareket var hangisini yapıcam bilmiyorum, soğuk uygulama mı iyi sıcak uygulama mı röntgen falan da çektiremiyoruz allahım yardım etsin 🥺
Prmdkanneee Dilaren 38. Haftadayım ama bu halimle çok korkuyorum ve dayanamıyorum doğumdan sonra da kalıcak diye yarin kontrolüm var bebeğim ters geliş sezeryan olma ihtimalim yüksek
Prmdkanneee Dilaren beyin sinir cerrahi bugün hiç bir şey yapamayacağını söyledi muhtemelen doğurunca geçer dedi
Prmdkanneee Dilaren hayır ya haftam ileri olduğu için mi bilmiyorum şu an ne yapsam yapamam kendi doktorun da izin vermez dedi bakalım belki size verir 🥺 verirse bana da haber veriri misiniz
Dilaren Prmdkanneee havlu ısıtıp ağrıyan yere koyun o şekilde hafifledi bu ağrı ile doğum nasıl yapılır ki sonrasıda var geçmiş olsun haberlesiriz