Sarella 12betul maşallah ne güzel bir doğum olmuş Allah hayırlı saglıklı mutlu ömürler nasip etsin İnşallah bizede nasip olur 🤲🏻🤲🏻🌸🌸
12betul Sarella dualarım bütün bekleyen hamişlerle inşallah sizlerinde pozitif doğum hikayelerini okumak nasip olur 🩷
AybenYB 12betul yaa gerçekten çok mutlu bir hikaye Allah bekleyenlere de yazmak nasip etsin, bebişi de analı babalı büyütsün 🧿 kız bebişimiz olsaydı ben de Defne koyacaktım ismini ama oğluşmuş bizimkiii 🥹🧿
12betul AybenYB rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın . O kapıda bekleyen herkese kolaylık versin canım inşallah ❤️ adıyla yaşasınlar
Balbebek012 12betul yaa devlette hemen kesmemelerine şaşırdım bak çok sevindim senin adına sağlıkta işini bile n vicdanlı insanlara denk gelmek büyük şans . 3.ye hamileyim bende 24 haftalık özele gidiyorum bakalım nasıl olacak umarım sağlıklı geçiririm ben de
12betul Balbebek012 evet ben de beklemiyordum ama dediğim gibi ebem kesinlikle mükemmeldi sayesinde 🥰 inşallah şeninde mükemmel geçer ❤️ pozitif doğum hikayeni okumak nasip olur
NeslihannnnN 12betul Allah sağlıkla büyültmeyi nasip etsin çok güzel bir doğumunuz olmuş ❤️ bir sorum olacak , alttan muayeneler insanı zorluyor mu ? Doğuma yönelik en korktuğum şeyler o ağrı esnasında alttan muayenelerle açılmaya bakmaları :(
12betul NeslihannnnN tatlım zaten anlamıyorsun ki o an açıklıkla bakmalarına 😅 hatta bir şey diyim mi onlar açıklığa bakarken bi yandan açıklığı da artırıyor hızlandırıyor
Rabia-T 12betul Yaa çok sevindim. Sizin postlarınızı hep görüyodum. Ne güzel bir doğum geçirmişsiniz. Darısı tüm hamişlerin başına
12betul Rabia-T Rabia-T amin Allah razı olsun . Rabbim bekleyen bütün hamilelere inşallah daha daha kolay doğumlar nasip eder 😍
Civcivimmbenim 12betul betülcüm hayırlı olsun tekrardan bebeğin canım Ben şuan sancı çekmekten ölüyorum ya nedir bu 😭😭 dayanamıyorum artık uyuyamıyorum resmen
12betul Civcivimmbenim doğum sonrası sancı mı ? Canım her doğumdan sonra bebeğin yeri ağrı yapar deriz biz . Aynı doğum sancısı ile aynı sancıyı yaşarsın doğum sonrası . Ağrı kesici biraz hafifletir ama tam 1 haftalık olunca geçer . Aynısı bende de var şuan . Ve Defne hanım hiç uyumuyor uyumadığı gibi asla memeyi bırakmıyor
Sevulyy 12betul güle güle sağlıkla büyütün İnşallah 🥰 rabbim isteyen bütün hamilelere kolay normal doğum nasip etsin banada ☺️
12betul Sevulyy Sevulyy amin inşallah rabbim herkese su gibi doğum nasip etsin . Evet çok kolay değil . Ama inanın o kadar zor da değil 🩷
tazeannesese 12betul gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bütün hamiş annelere 🌸