Deletedmom_984 Bir kisi daha bu testten yapmisti iki tane hemde ikisi de boyleydi hepimiz pozitif dedik ama kan verdi negatif cikmisti gorurse yazar belki. Daha guvenilir bi testle tekrarlayin🌸
efgoksen Deletedmom_984 predictor alacaktım 330₺ dedi eczane keşke alsaydım her seferinde böyle hüsran oluyor
Deletedmom_984 efgoksen afedersiniz ama ohaaaa 330₺ mi olmus o ne yaaa😱 280 di en son ayyy. Alin deneyin yarin siz hem 1 gun daha gecmis olur varsa hcg daha da yukselir.
Merkurretrosu efgoksen canım normal 10 liralık testler bile adet gecikmesinden bi kaç gün sonra genelde doğru sonuç çıkarıyor ben 1 gün gecikmede o erken olmayan testlerden yaptım doğru sonuç verdi bende çok acele etmeyip gecikme olunca yap o basit testlerdende dene
efgoksen Deletedmom_984 malesef okadar pahalanmışş, ama böyle bozuk testlere 50 50 derken daha kötü moral bozuluyor, yarın alıp deneyeceğimmm🙏🏻🥹
efgoksen Deletedmom_984 malesef okadar pahalanmışş, ama böyle bozuk testlere 50 50 derken daha kötü moral bozuluyor, yarın alıp deneyeceğimmm🙏🏻🥹
Deletedmom_984 efgoksen dene bence de en azindan icin rahatlar böyle ugrasmazsin canim insan cok stres oluyor. Bize de haber ver insallah pozitif cikar🤲🏻💕
efgoksen Deletedmom_984 Allah razı olsun burda kı tüm kadınların rabbim kolaylıkla kucagını doldursun🙏🏻
yasen1 Benimde 3 test hepsi silik hayalet değişik kaç gün geçti adetınız var gibi ilk bakışta ama işte emin olamıyoru maalesef
efgoksen yasen1 siz hangi marka kullandınız ?kan verdiniz mi adetinize kaç gün var? Benim bat9u yarın yani
SalihaHakanetin efgoksen bence en iyisi prodictor hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar diğerlerine de aynı parayı vermiş oluyorsunuz sonuçta 1 tane alın net olsun inşallah bence de var gibi yarın ilk idrarla prodictor marka ile deneyşn inşallah birde 🤲
efgoksen SalihaHakanetin sizin dediginiz prodoctor marka mı predictor mu ? Prodoctor da beni yanılttı cünkü daha önce.. Predictorda hic duymadım ama
ezgickm efgoksen merhaba ben başka testte pozitif görürken bugün prodoctorda negatif gördüm yani sizce o da yanlış olabilir mi🥺
efgoksen SalihaHakanetin evet bugun buna 330₺ dediler bende gittim ucuz olandan aldım test bozuk cıktı çok pişmanım . 330₺ verseydim keşke 🤷🏼♀️🤣