TKumsall heeybenek 17 haftalıkken anca duymaya başladım şimdi çok net duyuluyor fazla hareketsiz kaldıysa iki haftada bir felan bazen ayda bir çünkü kalp atışını dinlemek için cihaz ısı gonderiyormus rahatsız ediyormuş bebişi rahatsız etmekte istemiyorum saten hareketli hareketlerinin azaldığını düşünüyorsam uyandiramazsam kullanıyorum bende
TKumsall Miraaaaam21 ses duyuyorsun ama ultrasondaki kadar yüksek değil tabi benim pillerde az ondan da az geliyor yükseltip kısabiliyorsun saten sesini çok yüksek ses kullanmak istemiyorum ben rahatsız etmemek için ama normal kalp atışı duyuyorsun kendi kalbinin uzerine koyduğunda da geliyor ses ben ilk zaman karnımdan duymayınca bozuk mu diye kendikime koyup denemiştim bozuk değilmiş bebiş küçükmüş şimdi gayet net sesi
Elifimsib heeybenek 10. Haftamda almıştım 16. Haftaya kadar kalp atışını duyamadım. Zaten üründe de 16. Haftadan sonra kullanılmalı yazıyor ama daha erken duyduklarını söyleyenlerde var. Zararlı diyen de var zararsız diyen de var ama ben çok evham yapan birisiyim sesi duymak iyi geliyor🥹 birkaç günde bir dinliyorum ama birkaç saniye kadar tutup birazcık sesi duyup içimi rahatlatınca çekiyorum hemen
Mom27agust Bende aldım Dr kontrolleri ayda bir olunca insan merak ediyor çok sık açıp dinlemekte çekinsem de . 4:5 günde bir kez deniyoruz ilk kalbi bulmak çok zordu bir kez yerini tespit edince kolay oluyor travmalı gebelik yaşan annelerin kurtarıcısı