Mzzz 4410 kilo doğdu normal doğum yaptım ama normalde bu kiloya seseryan yapıyorlar riskli olduğu için benim doktorum çok zeki 3500 den fazla doğmaz dedi çok şükür güzel bir doğum oldu tamamen şans
Evin_450 gulcineray 40+0 haftalık 3600 kilo 52 cm doğurdum doğurana kadar Sezeryan için ağladım da almadılar devlet hastanesi kötü bi durumda sezeryana alabilirlermiş bir sürü dikiş 3 aydır hala da ağrım var Allah onları bildiği gibi yapsın
gulcineray Evin_450 benimde korktugum durum bu. Cok fazla dikis zorlanma olacaksa normale gerek yok yani. Suan bile almam seni sezeryana dedi banada. 4200 gorursek oyle sezeryan yapacakmis oteki turlu galiba suni sanci verip zorla doguracsgiz gibi.. cunku oglusumun gelesi yok belli yani
Aysehakannn Aylaa123 benimde şu an makat geliş ve doktor pozisyonundan dolayı ölçümler daha farklı olabilir dedi, sizde böyle herhangi bir fark oldu mu acaba ?
Aylaa123 Aysehakannn kilosu 100 gr fazla çıktı boyuda 1 cm daha uzun doğdu oda normal zaten normal ölçümle bile birebir tutmuyor sonuçta
Aysehakannn Aylaa123 evet onu biliyorum ama makat gelişte daha fazla fark olabileceğini söyledi doktor merak ettim o yüzden, teşekkürler 🙏🏻
elifeflinmom Almira_ yokk gayet iyiydi doktorda iyi demişti şuan yaşıtlarından boyu da kilosu da önde 🌸