gulcineray Kizlaar, sizde bebeginiz kac kg yken sezeryana aldılar veya aliyolar mi yoksa normal doguma zorluyorlar mi?
Alyask gulcineray kızımı 4 kiloyla normale zorladılar (devlet hast)39+5 de .kanalda sıkıştı çok yırtığım da vardı . 37 hafta olacağım oğlumda iriymis haftasına göre o yüzden sezeryan olmayı düşünüyorum iri olunca omuz takılması vs de oluyormus riske atmak istemıyorum
gulcineray ilaymom bana 4200 kg gecerse sezeryana alacagini soyledi doktorum. Hayırlısı yaa herseyin.
Aysehakannn Aylaa123 benimde şu an makat geliş ve doktor pozisyonundan dolayı ölçümler daha farklı olabilir dedi, sizde böyle herhangi bir fark oldu mu acaba ?
ikibaloglanannesi 37+0 2885 47 cm doğdu oğlum (suyum gelmişti açılma ilerlemedi devlette sezeryan oldum 23 ay önce 🦋)
Almira_ elifeflinmom boyu kısa değil mi? Şuan nasıl boyu, genetik mi yoksa ultrason sonuclari çok mu yüksek çıkıyor?
gulcineray Alyask benimde 39+2 mi neyim suanda kg 3800 cikti pazartesi 4200 u gecerse sezeryana alacagini soyledi doktorum. Devlet hastanesinde.
Alyask gulcineray doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir bebek içinde sızın içinde . Benim şanssızlığım takıp eden doktor tatıle çıktı şaka gibi degıl mı asıstanların eline kaldım normale zorladılar 😏
Rumeysaeliz gulcineray ilk dogumumu 2022 de yaptım 39+2 de kendi isteğimle sezaryen oldum kızım 3320 gr doğdu
gizzzy35 gulcineray suyum bitmişti 36+4 te kontrole gittiğimde doğuma alındım sezeryan zaten sezeryan olacaktım o gün tarih verilecekti doğurdum çıktım 😁 oğlum 2300 gr doğdu şimdi 3 yaşına girecek 4 ay sonra ❤️
ozgese-s gizzzy35 Merhaba benim kızım da 2300 civarı küvöze girmiş miydi acaba doğum 2 hafta aonra ama kilo almıyor 😔
gizzzy35 Almira_ Benim oğlum da 43 cm 2300 doğmuştu 36+4 te şuan 3 yaşına girecek boyu oldukça uzun ve iri 🫣 o değişiyor bence
elifeflinmom Almira_ yokk gayet iyiydi doktorda iyi demişti şuan yaşıtlarından boyu da kilosu da önde 🌸
Almira_ gizzzy35 ortalıkta yanlış bilgi dolaşıyor o zaman. 48 ile 52 cm arası doğan bebek boyu normal.kabul ediliyor. Ama demek ki bebek sonradan da boy atabiliyor