Momygueen https://hizliresim.com/2gbxd7d cinsiyet tahminiii 11 haftalık burda böyle tahmin isticeğim aklıma gelmezdi ama dayanamıyorum 😅
Momygueen Minnakpopus neden sizcee ben hiç anlıyamıyorumda merak ediyorum nasıl tahmin ettiğinizi bakalım öğrenince söylicem doğru tahminleri
Minnakpopus Momygueen hissiyat sadece 🌸 sağlıklı olsunlarda kız da bizim erkekte. Allah gönlünüze göre versin
Momygueen a-koroglu sağol cnm tahmin için içimden kız gibi geçiyo benimde 20 sinde gidicem acaba doktor söyler mi 14 hafta olmuş olcak devlet hastanesi takipliyim ama ilgili bi doktor
aslaninannesi7 Momygueen ben hep erkek hissediyordum erkek oldu 🙏💙 sağlık tabi en önemlisi ama kalp atış hızı nasıl erkek bebeklerin kalp atışı daha hızlı oluyor kız bebeklere göre hatta 140 sürüyse erkek diyorlar genelde
a-koroglu Momygueen devlette genelde 16. haftayı bekliyorlar ama siz bir şansınızı deneyin cinsiyet sorarsanız belki bakar 🌸 hayırlı olsun şimdiden ❤️
Anneoluyorumhello aslaninannesi7 bu dedğiniz tam tersi diye dinledim doktordan kız bebeklerde kalp atımı daha hızlı erkek bebeklerde daha yavaş