Bluedream_ bebegimolacak insallah pozitifi gorursun dua edicem suan bebek haberi bekleyen herkes icin🥹🥰
Verda9224 Bluedream_ Bende dün aşılama oldum güzel hissettim ama bilemyrm yine de sperm testi daha öncekine göre düşük çıktı biraz modum düştü o yüzden ama perhiz süresi de 1,5 gün bilemedim etkiler mi
babygirl02 Verda9224 eşimle o kadar çok uğraştık ki bulmak için Allah’a şükür bulduk inşallah tutar 🤲🏻
Bluedream_ bebegimolacak bana ozeldeki doktorum yarin yap kan testini dedi cok agrim vardi bugun senin nasil belirtiler?
bebegimolacak Bluedream_ canım benim arada kasık sancım oluyor. Dün bacak ağrımda vardı. Az az akıntı var. Mide bulantısı oluyor arada. Ama acaba hepsini ben mi çok düşünmekten kılıf uyduruyorum diyorum bilmiyorum sabah test yapcam 10. Gün olcak
Zdiyebiri Verda9224 ben çok bilmiyorum ama okudugum kadarıyla ilki değilde ikincisinde hep hamile kalan olasılıgı daha fazla
Zdiyebiri Verda9224 ben çok bilmiyorum ama okudugum kadarıyla ilki değilde ikincisinde hep hamile kalan olasılıgı daha fazla
Cemreeamine Benimde ilk aşılama başlandı gonalf 900 verdi bugün ilk iğnemi vurdum Salı günü kontrole gidicem