Sazenin Yogurtlupilav storytell de bağırmayan Anne baba olmak diye kitap var onu okuyorum tavsiye ederim, doğan cüceloğlunun da kitapları var çok daha uyguna geliyor fiziki alıp okumaktan aylık üyelik hem sesli seçenekleri de var kimisini okuyabiliyorsunuz
Yogurtlupilav Sazenin teşekkür ederim öneriniz için listeme aldım 😊çok duydum ama stoytell de olduğunu bilmiyordum. Evet sesli kitapta güzel ama eline alıp okumanın keyfide bir başka sanki 😊 Bir arkadaşım emzirirken de dinliyordu kulaklıkla aklınızda bulunsun..
Sum_123 Lucyprettywoman ayy hepsi çok güzel bende tuvale resim çalışıyorum bir eğitimim yok ama Allah vergisi herhalde çok şükür ve aşırı zevk alıyorum çok iyi geliyor banada 😍
Lucyprettywoman Sum_123 kesinlikle ruhuma çok iyi geliyor sizin de iyi hisleri taşıdığınıza eminim ben biraz telefondan kopya çekiyorum tabi ama boyama kısmı daha çok zevk veriyor bana küçükken hayalimdi zaten yaptığım resimleri evimde sergilemek💜 Üretmek insana çok büyük bir haz veriyor
Sum_123 Lucyprettywoman evet boyalarla uğraşmak resmen terapi gibi 🫠 bende örnek bir resme bakarak aktarıyorum tuvale tamamen aklımdan yapmayı denemedim hiç ama olsun her türlü çok iyi geliyor 😍
lulu_ Lucyprettywoman hepsi birbirinden güzel.Emeğinize sağlık gerçekten çok beğendim.Bende bir ara polimer kil işine merak saldım ama cesaret edemedim.Kendimi örgü örerken buldum şuanda hobim işim oldu 😅Yuvarlanıp gidiyoruz bakalım gittiği yere kadar ölebilirim kadar ulaşabildiğim kadar çocuğa ulaşmak onların yüzündeki tebessüme ortak olmak çok güzel bir duygu🥰
Meryykb01 lulu_ çok güzel bunları nasıl yaptınız adı ne oluyor youtubeden izleyerek yapabilir miyim ki😍
sedefyrs1101 Bende resim yapıyorum yapmayı çok seviyorum ama karakalem tercih ediyorum renkli pek yapamıyorum😁 İşi ticarete dökmüştüm karakalem portre üzerine çalışıyordum sipariş çok ama çocuklardan yapamıyorum 🙃
Aysegulss sedefyrs1101 Bayılırım karakaleme 😍 vakit buldukça yapın kesinlikleee bizede atın görelim 😍😍😍
Mahinur-12 Lucyprettywoman kitap okuma çanta ördüm yelek tulum ördüm dikiş dikmeyi seviyorum bebeğim için hastane çıkışı yapıyorum inşallah becerebilirim bakalım
akkaya_1234 Keşke benim de hobim olsa üşenme sem aslında resim yeteneği m var belki malzeme alıp yapabilir im burdakileri görünce bi heveslendim
Sazenin Yogurtlupilav ben telefondan daha hızlı ve daha keyifli okuyorum 😅 herkesin alışkanlığı farklı oluyor tabiiki 🤭 inşallah emzirme dönemine de ulaşırım sağlıcakla daha bebişi bekliyoruz 29+2 deyiz 🥰
oykumens Lucyprettywoman  Bende resim yapıyorum miyuki boncuğundan takı tasarlıyorum. Biseylerle uğraşmak iyi geliyor insana
sedefyrs1101 Aysegulss Vakit bulamıyorum ki 😶 2 küçük çocuğum var 3.ye hamileyim büyüdüklerinde anca devam ederim diye düşünüyorum 😇 Sipariş çok vakit yok 🤣