Lucyprettywoman Beyazmelekkk magnet yaka broşu küpeler kalıpları vat hepsinin ve renkli hamurlar akrilik boya süsleme malzemeleri vs :)
Deleted33000 Bende iğne oyası yapıyordum çok ta sattım çevreme hala elimde siparişler var ama ablamın olduğu için acele olan bişey değil en son havlu kenarı yapıyordum grip olunca kafam tutmadı yapamıyorum bı süredir ama çok seviyorum biraz yavaş yapsamda becerdigim kadarıyla işte
Buzmavise Lucyprettywoman bir doğurayım yeniden de işe başlamazsam kendime hobi bulacağım inşallah 🥰 yeni bir şeyler lazım diyorsun 😺
Sazenin Ben de bebişime bir şeyler yapıyorum, daha önce de battaniye falan örmüştüm arkadaşıma, baya keyifli güzel sonuçlar çıkıyor ✨️
Lucyprettywoman Sazenin duvardaki mi tablo olan mı🤣🩷 ben de bayıldım inanın gidip gelip bakıyorum yaparken zordu ama izlemesi aşırı keyifli
FNK Lucyprettywoman üniversiteden mezun olduğumdan beri gece gündüz çalışmaktan hobilerime çok az zaman ayırdım şimdi bebiş için izne ayrıldım bakalım nasıl olacak :) tekrar başlamak istiyorum birşeylere 🫠
Anneoluyorumm00 Çok keyifli bir post olmuş 😁 eskiden çok şey vardı yaptığım şuan iki bebeye anca bakıyorum 😂 Lucyprettywoman hepsi çok güzel
Buzmavise Edanur60 ben 7-8 yaşlarındayken anneannem bakardı bana annem çalıştığı için genellikle de kışın beni köye götürürdü köydeki kızlar gelir aneannemden etamin modelleri bakarlar yada isterlerdi ☺️ anneanne bana da öğret derdim senin zamanına kalmaz bunlar boşver yavrum derdi ☺️ öğretseymiş ne güzel şeyler yapmışsınız elinize sağlık 😊