Rojin__321 Nergisim09 canım senin bir postunu daha görmüştüm rahim flimi çekip ardindan test pozitif yani doktorlar gebeliği farketmemismi nasıl dikkat etmezler anlamıyorum hastaneyle konustunuzmu onlar ne diyorlar
Nergisim09 Rojin__321 valla konuşmadım canım doktor pazartesi de kan versin demiş rahim filmi çekilmistim hala normal gebelik olcagni düşünüyor galiba
Nergisim09 Rojin__321 özel bı hastane birşey de demedim kimseye desem napcaklarki olan oldu gülüm bu saatten sonra nolcak ona bakcam işte boşuna mı cekilmis oldum şimdi ben rahîm filmini büyük ihtimalle dış gebelik zaten rahîm filminde belli olmuyo adet olunca ben 7. Günü çekildim işte ben bile akıl edemedim çünkü her ay olduğum gibi adet oldum.
Nergizos Nergisim09 rahim filminden sonra adet oldunuz mu. Beta HCG o adetten sonra yükseldiyse sıkıntı yok..rahim filmi çekmeden önce adet bitiminden hemen sonra hiç ilişkiye girmeden gelin diyorlar size söylemediler mi
Nergisim09 Nergizos gülüm ben adetin 7. Günü rahîm filmi çekildim ve 5 gün sonra test yaptım o ara tabiki ilişki olmadı ilişki en son 14 Aralık’ta falan oldu yani hayırlısı artık gülüm Rabb’im yolumu çizmiştir hayırlara çıkarsın inşallah 🤲🏻
1_Ozgnn Nergisim09 sanki röntgrmde keseyi gördüm gibi oldu siyah yuvarlak gören var mı ben mi öylr görmek istedim
Elif112 Nergisim09 benimde migrenin tuttu ağrı kesici içmek zorunda kaldım biraz geçmişti yine başladı yine içeceğim galiba, bendede dize doğru vuran bir ağrı var şu an ne yapcam bilmiyorum, senin tüpün patlamismiydi canım
Nergisim09 Elif112 yok gülüm patlamamisti patlasa o tüpü mu alırlardı amaliyat oldum tüpü öle bıraktı lar ocağın son günün de olmuştum Şubatin 1.2 sinde hastaneden çıkmıştım ve degerim 5200 di kalbi bile atiyodu