Elif112 Nergisim09 6 ay korundum canım, sonra muayeneye gittim genel, doktorla konuştum hatta iki doktorq gittim gerek yok dediler, çocuk olmazsa 4 5 ay denemede öyle gel bakarız dediler o yüzden bende cektirmedim
Elif112 Eda42_ çok sağol canım benim öyle vallahi kimyasal olsa sevinecek moda geliyorsun öyle zor bir süreç ki tekrar yaşayacağım diye ödüm kopuyordu korktuğum başıma geldi galiba
ozde0636 Nergisim09 ne zaman netleşicek acaba usg ile bakılmadı değil mi henüz değeriniz yükselmiş iki katı olmalı diye biliyorum da inşallah sağlıkla sonuçlansın herşey
Nergisim09 Elif112 valla salı 4 buçukta verdim bugün de 9.20 de verdim işte ama aynı yer değil verdiğim yer
Nergisim09 Eda42_ gülüm benim olay çok farklı ben düşsun istiyorum çünkü bende dış gebelik olabilirim ve üzerine rahîm filmi çekildim adet olunca gebelik yok sandim rahîm çekti
Eda42_ Nergisim09 Evet önce yazılari okudum ama hani ne bileyim sende aynı dış gebelikten korkuyorsun aslında o yüzden düşük olsun istiyorsun Rabbim hakkında hayırlısını versin kolaylık versin senin için
Nergisim09 Elif112 valla pazartesi bidaha versin iyi bişey diyomus doktor rahim filmi çekildim gebelik mi olur Allah aşkına onlarda sapıttı
Nergisim09 Elif112 birbirimizi bı biz anlarız aynı şeyleri yaşıyoruz aynı kaderi paylaşıyoruz geçen sene de öle olduk
Elif112 Nergisim09 keşke yanilsakta normal gebelik çıksa ama artık aynı şeyleri yaşadığımız için biliyoruz 😭