Nergisim09 Elif112 gülüm hamileyim galiba kesin konuşamıyorum ama cuma kan verdim 630 çıktı bugün akşam ustu 6 larda verdim 1420 çıktı adetim 5 gün geçti işte
Elif112 Nergisim09 hayırlı olsun canım insallah keseyi görürsün en kısa zamanda, yerleşme kanaması olabilir mi bir doktora görün istersen
Nergisim09 Elif112 doktordan haber bekliyom gülüm satt 4 de bı kustum ishalle 6 da aynı şekil 8 dede öle en son 11 de yeşil kustum o ii geldi galiba basım çatlıyor
Nergisim09 Elif112 çok şükür keseyi gördük 5+1 karından gördü haftaya inşallah bebeği gorururuz ❤️🤲🏻🤲🏻
Elif112 Nergisim09 oh çok şükür Allah selametle kucağına almayı nasip etsin insallahcok sevindim vallahi insallah bebiside görürsünüz
Elif112 nergis592_ canım benim kız olacak inşallah cuma günü 36 haftaya giriyoruz sen ne yaptın nasıl gidiyor kaç haftalık oldu cinsiyeti belli mi
nergis592_ Elif112 13 haftalık olduk gülüm doktor erkek dedı ama bakalım Perşembe tekrar gıtcez sağlıklı olduklarda🤲🏻💕
Elif112 nergis592_ aynen canım ya sağlıklı olsunlarda sağlıkla gelsinler minnoslar ilki kizmiydi senin, benimde 2 haftadır sıkıntılar var birkaç kez nst de sancı çıktı, bugünde çocuğun kalbi hızlı atıyordu inşallah zamanını bekler beni strese soktu şu an
nergis592_ Elif112 ilkim kız canım aman vaktınde gelsın sen pozıtf düşün sakın kal Allah’ın ıznıyle vaktınde gelır❤️🤲🏻