Elif112 Nergisim09 canım valla bende durumlar aynı iki aydır korunmuyorum birşey yok şimdilik 😁 bu ay sağdan yumurtladim ve çok ağrım oldu hsg den sonra normalmi öyle olması acaba, yada tekrar tıkandı flaanmi acaba dedim çünkü enfeksiyon oldu bu ay bende anlamadım
Nergisim09 Elif112 yumurtlama ağrısıdir o canım tıkanıklık asla belli olmaz Ağrı’da yapmaz sadece rahîm filminde belli olur sen yine işini riske atma soldan yumurtlama larda dene büyük ihtimalle solda sıkıntı yok demkki
Nergisim09 Elif112 canım bu ay 25 lerinde 3 ay geçmiş olcak iğne üzerinden bı 4 ay olayım da nasip se bidaha hastaneye giderim kontrol olurum rahim filmi isterse onu çekiliriz
Elif112 Nergisim09 anladım canım inşallah sıkıntı çıkmazda geniş kalırız en kısa zamanda yaa valla sanki hevesimde Kacti istedikçe kaçıyor gibi
Elif112 Nergisim09 beni baya korkuttu canım yaa benim diğer agrilarima çok benziyordu çünkü negatif çıktı kaç kere baktım bir kere daha yaşarsam kafayı yicem herhalde bu durumu, soldan denicem bakalım bu ay
Nergisim09 Elif112 öle yap gülüm nasip herşey yapacak bir şeyimiz yok Rabb’im mutlaka nasip etcek yeterki isyan etmeden sabredelim Allah sınavımızı kolaylaştırsin inşallah 🤲🏻❤️
Elif112 Nergisim09 bugunumuze şükür canım napalım ne dertleri var insanlarin inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile sağlıklı güzel bir gebeliği,bebisi🥰
Elif112 Nergisim09 selam canım nasılsın, evet bende gebelik olustu çok şükür 8 haftalık gebeyim, sen nasılsın durumlar nasıl sende
Nergisim09 Elif112 ahh kuzum çok mutlu oldum senin adına maaşaallah ❤️ 6 ay doldu kontrole gittim hani nasıl yol izlemem lazım dedim 1 ay korunsan yeterdi dedi 6 ay beklemeye gerek Yoktu dedi neyse rahîm filmi istemedi çocuk istiyor san korunmayı bırakacak sin dedi folik asit verdi bende özeldeki doktora gittim oda 3 ay yeterliydi dedi korunman ama ben 6 ay bekledim yine rahim filmi oda istemedi daha önce çektiği rahîm filmine baktı gerek duymadı işte korunmayı bu ay bıraktık bakalım nasıp canım senin adına çok Sevindim çok mutlu oldum🥰❤️
Elif112 Nergisim09 çok teşekkür ederim canım benim, her doktorda farklı birsey söylüyor sen iyi yaptın 6 ay beklemekle hem bedenen dinlenmiş oldun hemde vücudun hazırlandı, Allah yardımcın olsun insallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırım 🥰🥰🥰
1_Ozgnn Nergisim09 sanki röntgrmde keseyi gördüm gibi oldu siyah yuvarlak gören var mı ben mi öylr görmek istedim
Nergisim09 Elif112 gülüm hamileyim galiba kesin konuşamıyorum ama cuma kan verdim 630 çıktı bugün akşam ustu 6 larda verdim 1420 çıktı adetim 5 gün geçti işte