Busetacir Hanımlar merhaba, sabah açlık şekerim 98, tokluk şekerim 158 çıktı. İlk kez ölçüm yapıyorum sonuçlar nasıl? İnternette bir sürü şey yazıyor kafam karıştı
Symstf Busetacir kötü değil ama dikkat edilmesi gereken sayılar sınır da çıkmış hep o yüzden şekerinizi yükselten şeylerden biraz uzaklaşmanız lazım eğer biliyorsanız.
Mavi_rella Busetacir canım ben perinatoloji takipliyim böyle sonuçlar benim doktoruma göre biraz yüksek 90ın altında açlığın 130un altında tokluğun olacak benim doktoruma göre. Benim öyle olmadı diye pazartesi den beri yatış verdi şeker takibi için bugün çıktım normale döndü diye.
Mavikizkaracocuk Açlık sınırı 90 tokluk sınırı 140 diye biliyorum bende kendim ölçüyorum ama gebelikte insülin artar dolayısıyla bir tık fazla çıkması normaldir
Busetacir Mavikizkaracocuk çok teşekkür ederim, dikkat etmek de lazım ben son zamanlarda biraz salmıştım bi de
Symstf Busetacir öyle valla yani hamilelikte daha çok dengesizleşiyor bazen dikkat etmek de fayda etmiyor ama biz elimizden geleni yapalım da
Busetacir Mavi_rella geçmiş olsun canım, ben de doktorumla konuştum da 105 ve 140ın altında olması lazım dedi. Akşam açlığım 78 çıktı birazdan tokluğa bakıcam bakalım ne durumda
Mavi_rella Busetacir iyi çok şükür canım çok sevindim senin adına doktorların görüşleri farklı oluyor hastaya göre. Benimki riskli olduğu için belki biraz daha dikkat istiyor. Seninki de gayet iyi açlığın maşallah hep böyle güzel gider inşallah 🥰
Busetacir Mavi_rella inşallah canım çok teşekkür ederim, elimizden geleni yapalım da önemli olan bebeklerimiz çünkü🥰