Kubra0000 Yavrusunu öldü sanıp ölmediğini görünce onu alıp öpüp sarılan goril videosuna ağlamıştım ama bence saçma değildi hala hatırladıkça duygulanıyorum
Pamiramsi mervedmrcn eşimin kardeşleriyle(hepsi 23 yaşından büyük) birlikte oyun oynuyorduk, kapıdan kaynanam geldi elinde bir sürü su şişesi bize getirmiş oyun oynuyoruz kalkmayız diye ben onu görünce ağlamaya başladım eşim noldu diyo çok huzurlu annenin gelmesi dedim ama o an ne oldu da ağladım bir fikrim yok 😂😂
DENIZ_55 mervedmrcn çok var saysam bitmez hormonlar tavan yapıyor bazen ağlamak istiyorum sebeb bulamıyorum bisey atılıyor mesela ortaya bende hemen diyorum eşime sen artık beni sevmiyorsun demi diyorum sonra kilo aldım çok çirkinim demi diyorum haret bile edemiyorum sevmiyorsun belki beni artık diyorum eşim başladık gine diyorum yok karıcığım oyke olurum kizimiz büyüyor kendini üzme diyor ama içimden sonra düşününce gülüyorum ama belki etmiyorum ama elimde olan bisey değil kapiya çıksa ohh cik cik ben çıkamıyorum evi tıkılıp kaldim sen gez diyorum beni düşünme zaten diyorum aslında eşim işi olmasa asla dışarı çıkmaz hem benle evde yemek yapmasam niye yapmadın demez Allah razı olsun ama napiyim hormonlar yukarıda geziyor bazen uslu durmuyor 😁😁🤣🤣bide canım kufene pasta istedi yiyemedim diye eşime tirip atıp aglama moduna girmiştim şekerim yok sınırda biraz dikkat etmem lazım yiyemiyorum malesef 🥹
mervedmrcn DENIZ_55 ay resmen kendimi gördüm😂😂 of bende çok yapıyorum bunları yaa bazen eşime çok üzülüyorum 😂
DENIZ_55 mervedmrcn bende ama belli etmiyorum o haksız olduğumu kendimi haklı çıkarıyorum garibim oda kabulleniyor ne olsa ise gidiyor sinirleniyorum mesaj atıyor arama beni konuşmak istemiyorum s3nle artık diyorum oda tmm karıcım sen nasıl istersen diyor bende tekrar yazıyorum Hee işine geldi demi zaten konuşmak istemiyorsun haklısın bende istemem konuşmak sevmiyorsun diyorum ama bebek vardiya bisey demiyorsun cekinme soyle siyke diyorum oda yat sabah konuşuruz diyor 🤣🤣bende yazık üzülüyorum eşimin haline ben olsam çekemem herhalde
mervedmrcn DENIZ_55 ay biraz acı adama ya hiçte sesini çıkarmıyor maşallah😂 ama böyle olmaları iyi ya gerçekten hamilelikte cenneti yaşıyoruz 😂
Kevserblt mervedmrcn ilk gebeligimde game of thrones diye Bi dizi var belki biliyorsunuzdur duvardakiler akgezenlerle savaşına ağlamıştım ne kadar zor hayatları var diye 😅😅 ikinci gebeligimde öyle Bi duygusallık gelmedi aksine ketumlaştım sanki
DENIZ_55 mervedmrcn aynen öyle ama napiyim elimde değil malesef oda az idare etsin sagolsun idare ediyor ama napiyim kolay değil bende içimde bi bebek büyütüyorum hormonlar tavan yapıyor bazen oda idare etsin dogum yapınca geçiyor diye sevinmesinler bide bunun lohusaligi var 😁😁🤣🤣
Nilayy95 mervedmrcn ilk gebeliğimde yoldan geçen arabalar çok ses yapıyor diye ağlamıştım ve o sesten dolayı kusmuştum. Birde kedi yavrularını emziriyordu ona çok ağlamıştım. Şimdide herşeye ağlıyorum özellikle tv ye
ykaya18 Herşeye ağlıyorum vallahi, en son dün akşam pijamamı giyemiyorum diye ağladım, doğuma 1 hafta kaldı ve çok kilo aldım göbekten hiçbirşey yapamıyorum 😂
DENIZ_55 mervedmrcn aynen hamileligim başından belki yatmakla geçiyor ömrüm onlara göre basit ama diy3mez ben birinde dedim bak sıkıyorsa al taşı dedim söylemesi kolay bunaltma beni dedim 🤣🤣adam ağzını açıp bisey diyemiyorum çünkü 1 laf dese 10 kelime laf geliyor ona oda basit olarak haklısın karıcığım der yada susar 🤣🤣🤣