Dilemma Kedim bebisin besiginde yatmayi cok seviyor.Bebis dogdugunda kediyi bi sure odaya alamayacagimi dusundugumde agladim 🥺 Aslinda bana gore sacma degil aglamak icin yeterli bir sebep 😁
Hayelllerhayatttlar mervedmrcn bir belediye başkanı halkın sorunlarını dinlemek için bi etkinlik yapmıştı parkada çocuklar eğlensin diye palyaço patlamış mısır ve pamuk şeker getirmişti ne kadar da düşünceli bi başkamı diye parkın ortasında aglamıştım😀😀😀
mervedmrcn Songul2667 of bu gerçekten oluyor ya canımın çok çektiği bi tatlıyı beceremedim diye ağlamıştım bende😂😂
Deleted33000 mervedmrcn bikac gün önce ağladım daha gecesi açım yemek yiyemiyorum diye bı saat ağladım içim sogumamis olacakki sabahı da moralim düzelsin diye enerjik bı şarkı açmıştım onun klibine ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 mervedmrcn evet ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım kendi akıyor tutamıyorum ki bak yine aglayasim geldi🤣🤣🤣
Balbebek012 mervedmrcn ağlamadığım ne kaldı acaba 😂😂😂 ilk gebelikte bebeğim kilo aldıkça ağlıyordum ayy ben nasıl doğuracğım diye ahahaha
mervedmrcn Deleted33000 bence bu zamana kadar ağlayamadıklarımızın acısı çıkıyor ben öyle yorumladım😂
sevaldqn1 mervedmrcn kocam çok fazla cips yiyorsun dedi diye hüngür hüngür aglamıştım asla pisman degilim🤣