• Gebelik
  • Hamilelikte ağladığınız en saçma şey neydi🫢😅

Squid game dizisinin bi sahnesine ağladım😂😂😂😂😂

mervedmrcn canım tavuklu pilav istiyor diye ağlamıştım karşı komşum da mevlüt vardı herkes tavuklu pilav yiyor ben yiyemiyorum diye eşimin işten gelmesini bekledim oda geç kaldı hüngür hüngür ağladım mevlüt bitti sen yetişemedim tavuklu pilav yiyemedim diye adam çarşidan aldı yok tutmuyor yerini ertesi hafta tanımadığımız mevlüde gitti sırf bana mevlüt pilavı almak için 🤣🤣 birde ablam balık pişiriyor umut dedi ona ağladım sebepsiz kızda korktu noldu noldu diye dedim bilmiyorum ağlıyorum ertesi gün yine balık pişirdi bana canı çekti demiş ağladı acaba diye halbuki çekmemişti

mervedmrcn sarma yapacak kimsem olmadığı İçin ağlayıp hazır sarmayı ağlaya ağlaya yemiştim 😀😀 gurbetlerde olmak bunu gerektirir

mervedmrcn iki kızım var birinci sınıfa giden okumayı öğrendikten sonra yeterli daha fazla öğrenmeme gerek yok moduna girdi ve ders yapmıyor anneme de bana da hakaretle ve anlaşılmaz boyutta bi inatla yapmayacağım diye tutturdu dün şimdi 3. Ye hamileyim gece konuştuk uyuttum güzelce sonra düşünürken aklıma geldi ben ölsem bu çocuğa kimse bakmaz da istemez iyice baş edemezsin sen bu çocuklarla diye kocama ağladım. Nerden çıktı dedi baksana dedim benimki biraz dolu yere sanırım

zge13 evet hamilelikten çok annelik içgüdüsünden kaynaklı bence de. Öğrenme aşamasında olur ama zamanla düzene girecektir yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla 1.sınıf çocukları baya zor oluyor ama geçici bi süreç

mervedmrcn herkes de bebekten demeye başladı bebeği dün öğrenmedi ki bu çocuk 2 aydır zâten biliyor ilk tabiiki de kızıma söyledim değişen şey okulda ben okuyorum boşu alması 2 hafta kadar oldu yavaş yavaş azalarak ödevi bıraktı artık baş edemiyorum zaten en azından bir iki ayda yoluna koymalıyım okula gidip konuşacağım hobi bulucaz ona da televizyon bile izletmiyorum artık doğru düzgün kardeşiyle güzel güzel oynuyordu 5-6 gündür bi anda bi krize büründük her dönem geçici ama insan düşünmeden edemiyorum ona hamileyken misafir gelip duruyor diye çok ağlamıştım bu arada ikinciye hamileyken ulan sineğe bak furkan bu sinek uçuyo diye ağlıyordum

Kedim bebisin besiginde yatmayi cok seviyor.Bebis dogdugunda kediyi bi sure odaya alamayacagimi dusundugumde agladim 🥺 Aslinda bana gore sacma degil aglamak icin yeterli bir sebep 😁

mervedmrcn bir belediye başkanı halkın sorunlarını dinlemek için bi etkinlik yapmıştı parkada çocuklar eğlensin diye palyaço patlamış mısır ve pamuk şeker getirmişti ne kadar da düşünceli bi başkamı diye parkın ortasında aglamıştım😀😀😀

zge13 Allah yardımcınız olsun inşallah kolayca düzene girer 🤲🏻🌸

mervedmrcn bikac gün önce ağladım daha gecesi açım yemek yiyemiyorum diye bı saat ağladım içim sogumamis olacakki sabahı da moralim düzelsin diye enerjik bı şarkı açmıştım onun klibine ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣

mervedmrcn çok rezildi ya 3 sene geçti hayla konusu geçince gülüyorlar😅

Songul2667 of bu gerçekten oluyor ya canımın çok çektiği bi tatlıyı beceremedim diye ağlamıştım bende😂😂