Sevgiiss Deletedmom_984 demi ya ben biraz heyecanlı bir kişiliğe sahibim ondan sanırım . Gerçi ilkinde de böyleydim o hemen olmuştu nasip demekki ☺️
Deletedmom_984 Sevgiiss hormonlardan rahim filmine kadar herseyi yaptirdim canim artik guzel haberi bekliyorum sadece🤲🏻 kimsenin kucagi bos kalmasin cok zor gercekten ya anlatilmaz yasanir. Sen yine sadece heyecanlisin ben hem heyecanli hem sabirsiz hemde taktim mi takarim bi de beni dusuuun 😂
Sevgiiss Deletedmom_984 hahah Allah sabır versin inşallah olur bir sorun çıkmadıysa , eşin göründü mü doktora
Busetacir Sevgiiss ben de hep geç yumurtladım, hamile kaldığım ay 21.gün yumurtlamıştım önemli olan sağlıkla tutması canım.
Sevgiiss Busetacir doktorumda öyle söyledi geç yumurtlaman bir şeyi değiştirmez dedi . İnşallah öyle olur 🥰
1begonya Sevgiiss evet doğru ne değişik bir doktormuş adetiniz düzenli mi ne sıklıkla adet oluyorsunuz bu önemli, zaten yumurta sayının fazla olması yani ultrasonda çok sayıda yumurta varsa bu bile tek başına pcos teşhisi için yeterli