12betul Kızlar bu sefer kesin doğuruyorum . Suyum geldi hem de baya 38+5 önce dua eden etmeyenden herkesten Allah razı olsun . Sancılarım belden kaşığa vuruyor ama şiddetli değil . 2. Kızımda da şiddetli olmamıştı umarım bu da böyle hafif geçer ❤️
Ebru_ebru 12betul Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 Su gibi kolay doğumlar diliyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰🙏
gamzeoktay 12betul ayyy Rabbım tek nefeste sağ saglim kucağına almayı nasip etsin sag saglim evinize dönün ins 🙏🧿😘
Gnl54 Sağ salim kavuş bebeğine inşallah en iyi şekilde Tek nefeste kurtul canım Rabbim kolaylık versin 🙏
S3lin8767 12betul bi avazda saglıkla alirsiniz kucaginiza insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🤲🏻
Jasmine2426 12betul inşallah güzel doğumunuz geçer sağlıkla gelsin inşallah bende 38+5 bekliyorum sancı kasılma var açılma 1 cmdi bekliyorum ne su ne nişan geldi 🥲
Pelinaltnl Jasmine2426 bende 38+3 te 2 gun önce doğum yaptım suyumu hastanede patlattılar acilma 8 cm olduğunda kendi sancimla hic strese girme bol bol hareket et