Sumiire HiraaEfnan şuan öyleyim yani kıpır kıpır rahat edemiyorum edemedikçe sinir ve kaşımtı basıyor hiç doktora sordunuz mu neden oluyor diye
HiraaEfnan Sumiire yok ama uygulama da yazıyordu hormonlardan diye en sonunda yataktan kovuldum sağ dön sola dön kaşın derken 😆
Sumiire HiraaEfnan ay hiç birinin umrunda değil kızımda kocamda afedersiniz pırt pırt yapa yapa uyuyolar bana afakanlar bastı kalkıp gidiyorum salona 🥵
Sumiire Mejsa yok yok merak etmeyin vücut doğum sonrasına alıştıroyor kendini ay benim bebe hiç mi uyumayacak bukadar erken alıştırması hiç normal değil 😅
Miniportakal Benimde doğum korkusu sardı 🤣 uyuyamıyorum 39+5 deyim pazara kadar doğurmazsam eğer doktor suni sancıyla doğumu başlatacak ve ben stresten uyuyamıyorum
Sumiire Miniportakal sana Rabbim kolaylıklar versin tek nefeste pıt diye doğurmayı nasıp etsin eşinle ilişkiye gir birde bol yürü inşallah bebişin de kendi gelmeyi tercih eder suniye ihtiyaç duymazsın🥰
Sumiire aysegull01 yanlız hissetme kendini ben varım👋ilk kızımda öyleydi gözümü açamıyordum bu değişik çıktı uyutmuyor 😅
Sumiire Ebru_ebru yok mideme baygınlık geliyor sağa dön sola dön yok ayaklarıma yanma geliyor kaşıntı basıyor birde kızımda yanımda yatıyor tepeme tepeme geliyor 😅 herşey üstüme geliyor