Girlmama Aydnkynk herkes bebeğini nasıl emzireceğini biliyor bence içmeden önce yeterli sağımı yaparız süt pompası üretildi anneler haberiniz var mı 😂
3prensAnnesi_ akkaya_1234 kaç haftalıksınız insilün kullanıyor musunuz, benimde var psikolojik mahvoldum
Nurglll Mehmeteren-ve-defneninannesi kesinlikle yüz üstü uzanmak benim de en çok özlediğim şey. Tabi bebiş izin verirse 😂
aleynaozalpp14 Mehmeteren-ve-defneninannesi noodleyi doyasıya yemek asitli içecekleri doyasıya içmek 🥹
seyma0661 arasmoms_ bende geçenlerde uzun zaman sonra sucuk yedim ama sosise cesaret edemedim 30+2deyiz zaten az daha sabredeyim diyorum 😂
arasmoms_ seyma0661 yaa ben ilk hamileliğim bu konuda da beni kimse uyarmamıştı ama o tarz şeyleri normalde de çiğ asla yemezdim bilmeden hep yedim canım istedikçe bişey olmadı tabi ben yedim hadi hepimiz yiyelim demem kesinlikle de siz okadar beklemişsiniz bekleyin 😂
fairytale_ i_srcb hastaneden ciktiktan sonra tartildim hemen 10 kilo vermisim dahada verdim ama tartilmadim 1 ay tam olunca tartilicam saol canim🥰
i_srcb Yasaklı yiyecekleri çok özledim ya Sushi, sucuk, çiğ köfte en özlediklerim haliyle güzel bir şarapta iyi olur :)))
Bubu_ Mehmeteren-ve-defneninannesi karnımın üzerine yatmak rahatça çiş yapmak 😂 bel sırt ağrımın olmaması kıyafetlerimi giymek ve deliksiz bir uyku yasak olan şeyleri doyasıya yemek gerçekten özledim 🥲