myangelson Mehmeteren-ve-defneninannesi yüzüstü yatmak 😂😂 30+0 bizde. Tabi sezaryen olacağı için hemen yatamam da belli bir süre sonra 😂 Doyasıya yürümek dolaşmak 🥲 riskli gebeyim yatıyorum evde hep. Doğumdan sonra yazın bebisimi alıp alıp sahil kenarina gidecegim gezmeye 😅 Bir de başım agridiginda parol dışında ağrı kesici icememek çok kötü 🥲
MMatildaa Mehmeteren-ve-defneninannesi uykudan uyaninca gerilmeyi ve en çokta sigara içmeyi özledim 😂😂
Meltemanneolsun MMatildaa ya ben de şu gerinmekten vaZgecemiyorum bir türlü bazen uykumdan gerinirken uyanıyorum
SMB Şekerli çay kahve içmek Kola içmek Şerbetli tatlı yemek Yüz üstü uyumak Tuvalete daha az gitmek Birçok şey var aslnda🥺🥺🥺
ykaya18 kindersurprise başlarda kan sulandırıcı kullandığım için kanama olma riskinden dolayı yatıyordum son zamanlarda da erken doğum riskinden dolayı yatıyorum 😮💨😮💨
Deletedmom_121 Mehmeteren-ve-defneninannesi Dans edebilmeyi özledim ,😅 Pantolon giyinmeyi özledim Aldığım hiç bir ayakkabiyi giyinemedim şuan tek bir ayakkabı ile çok rahatım Heralde kar yağsa bot bile giyinemem 😅 Rahat edemiyorum
Merve-metin Mehmeteren-ve-defneninannesi yüz üstü yatmak,rahatça nefes alabilmek,istediğim yere gidip gelebilmek şuan gidiyorum ama eve geldiğimde perişan halde oluyorum 🤦♀️ hamilelikte yiyemediğim ne varsa hepsini yiyebilmek kısaca eski hayatımda ne yapıyorsam aynılarını yapabilmek 😂 34 haftalık hamileyim
fatmacbci1 sekerleme maalesef acilde de bişey yapmıyorlar zar zor ağrıdan duramıyorum deyince ağrı kesici parol serum taktılar fayda etmedi
crescent___ Mehmeteren-ve-defneninannesi önceeee yüz üstü yatabilir ilk an yüz üstü yatmak ve sonrasında da eğilip kalkıp esnemek gerinmek doya doya 😂
3coocukluannee Mehmeteren-ve-defneninannesi Bende yüz üstü yatmayı özlemiştim doğum yapalı 2 bucuk ay olacak yeni yeni çok yatmamaya dikkat ediyorum daha sezeryan olunca ilk yatamamıştım 🤣😂
3prensAnnesi_ akkaya_1234 kaç haftalıksınız insilün kullanıyor musunuz, benimde var psikolojik mahvoldum
Girlmama Mehmeteren-ve-defneninannesi sushi sosisli falan yemek istiyorum en son hamileliğimin başında sushi yemiştim yanında bud meksika içmek istiyorum en önemlisi de kıyafet artık istediğim gibi giyinmek istiyorumööö
Aydnkynk fatmacbci1 ilk gebeliğimde 9 ay çektim emzirme işi bittiği gibi doktora koştu uzun zamandır bitti artık diyodum ki tekrar hamileyim 😂