Berrinboz Aryayldz benimde ilk dogumumdu kendime 3 takim pijama bebege de 3 takim ve agiz mendili sapka eldiven corap bez alt acma ortusu islak mendil pisik kremi bir tane orta kalinlikta muslin ortu koyman yeterli. Ben fazladan buraya yazmadigim bir suru seyde koymustum ama bunlarin disindakileri kullanmadim hatta yedek kiyafetleri de kullanmadim bebek icin olanlari zaten hizli bi doğum oldu
Guzelim-guzel- Alya06 teşekkür ederim 5 saat suni sancı çektim artık dayanamadım ağrıya 2cm açıklığım oldu sezeryana döndüm keşke baştan suni sancıya başlamasaydım büyük pişmanlığım oldu 😬 sağ salim bebeğimi kucağıma aldım Rabbim tüm hamileler doğumda sancıda zorda olanlara yardımcı olsun aklınıza kötü şeyler getirmeyin asla istediğiniz gibi doğurun 🤍
Aryayldz Civcivimmbenim Hayırlı olsun. Gözünüz aydın olsun. İsmiyle sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.
Songulsdd Kizlar bende eleniyorum galiba 20 dk bir sanci gelip gidiyor siddetli 39+3 olduk sabaha kadar surer bence siklaşması dualarinizi eksitmeyin
Songulsdd Zeyzeyy- iki gebelik suni sanci ile dogurmustum kendi sancimi bilmiyordum oglenden beri karnim sertlesiyor ve rahmim bicak saplanir gibi agri giriyor elim ayagim titriyor resmen suan 10 dk ya dustu ama dayanilmayacak gibi degil suni sanci daha zormus 1 saate giderim hastahaneye sirtima ve kasiklarima agri girmiyor simdilik
Zeyzeyy- Songulsdd bende yarın 40 haftalık oluyorum kızım gelmek istemiyor inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza 🙏🏻
parliyokralice pinarrcc Merhabaa, geçmiş olsun sağlıklı ömrünüz olsun bebişinizle ❤️ Nasıl geçti acaba anadoluda süreç memnun kaldınız mı, kaç gün yattınız, eşinizi doğuma aldılar mı gibi süreçleri paylaşmanız mümkün mü müsait olduğunuzda 🙏😊
pinarrcc parliyokralice merhaba teşekkür ederim uykusuz geceler hoşgeldin dedik ❤️ çok şükür iyiyiz ben Anadolu hastanesi çok memnun kaldım ameliyat ekibi ve doktorum çok iyiydi beni rahatlattılar bebeğimin gelmesi 5 dk sürmedi bir ağrıda hissetmedim spinal anastezi yapıyorlar bebeğim hiç kanala girmedi hep yukarıda idi kilo alması durunca mecburi sezeryan olmak zorunda kaldım eşim hiç doğuma girmek istemediği için hiç sormadık fotoğrafçım girdi benimle (Anadolu ile anlaşması var )🥰 eşim hazırlanırken izlemişler kucağına vermişler kızımı ben oraları daha sonra fotoğraf gördüm odaya çıkınca da seni hemşireler hazırlıyor ilk emzirme yardımcı oluyorlar çok ilgililerdi ilk ayağa kalkmak biraz zor kalkıp yürüdükten sonra daha rahat geçti benim için sadece 1 gece yattık sonraki gün öğlen taburcu olduk inşallah sizin sürecinizde kolay olsun 🤲
parliyokralice pinarrcc Ayy çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim 😍 geçen gün kontrolüm vardı sorduk sezaryene babaları almıyolarmış normale alabiliriz dediler 😊 (benim bebekte iri gidiyor böyle giderse sezaryen dedi biraz korkuyorum açıkçası sezaryenden hayırlısı olsun inşallah) çok önemli bişey söylemişsiniz fotoğrafçıı 🤗görüyorum hep instada reklamları çıkıyor karşıma anadolu ile anlaşmalı fotoğrafçıları onlarla nasıl anlaşıyorsunuz doğum anında mı sadece çekim yapıyorlar yoksa hani oda da çekilen o beyaz pijamalarla olanlarda dahil ameliyat günü mü çekiliyor, aşağı yukarı bi fiyat söylenebilir misinizz 😊 bi de sezaryende olsa 1 gece tutmalarıda güzelmiş 🥰 çok sevindim sürecinizin güzel geçmesinee 🧿
pinarrcc parliyokralice bende çok korkuyordum ameliyattan hatta ilk sabah beni alacaklardı ikinci beni alın dedim 🫣ameliyat hiç korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz odaya gülerek çıktım sonrasında ilk ayağa kalkma önemli biraz ağrım oldu ağrı kesici iğne yapıyorlar bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz önemli olmuyor fotoğrafçı da instegram dan buldum Alanya da 3 tane var sanırım fiyat aldım onlar açıklıyorlar nasıl olacağını ilk gün ameliyat giriyor baba ilk kavuşma çekiyor sezeryan olduğu için odada aile çekimini 2.gün sabah yapıyor inşallah sizin sürecinizde çok kolay geçer 🤲
parliyokralice pinarrcc ay çok sağolun ya çok güzel açıklamışsınız yinee 😍 amin inşallah çok çok teşekkür ederiim 😍❤️🙏