Civcivimmbenim FNK sabah saat 6 da sancım gelmeye başladı yazdım zaten Azar azar şiddetlenmeye başladı öğleden sonraya kadar evde sancımı çektim sonra dayanamadım hastaneye gittik yatışım yapıldı akşama doğru doğumum oldu😊
Songulsdd Civcivimmbenim hayirli olsun 🌸💪🏻peki digerinde suni sanci ile dogum yaptim demistin bunu mormal kendi sancinla yaptin sanirim arada fark varmiydi yoksa aci esigi hemen hemen aynimiydi. gittinde kac santim acigin vardi birde
12betul Civcivimmbenim kız doğurdum çok şükür bende 08.01.2025 oldular seninki de aynı güne geldi dimi 😂
Civcivimmbenim 12betul inanmıyorum aynı günde doğdular Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
12betul Civcivimmbenim aldım canım alttan ama fitil olarak verdiler . Sandığım kadar zor değildi hemen 1 saati bulmadan açıklığı hızlandırdı . Su gelip açılma olmayınca yoksa bebek riske girecekti
maristar3440 Rabia-T merhaba ben de şu an 31 haftalığım 27-28den beri çokk sık kasılma yaşıyorum siz ilaç kullandınız mı bu kasılmayla ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba ya her gece oluyo saatlerce art arda oluyo mesela sizin de öyle miydi?