Gamzealptkn _ruveyda06 betan sıfırlanmadan adetn başlamaz şu an ki kanama adet değil betanın sıfırlanma kanaması bn 5 kez dış gebelk geçirdim istanbul da selçuk selçuk var tüp bebek doktoru ddi ki bana dış gebeliğin üstünden bi kaç ay geçsn ondan sonra hsg çektir içerideki odak yayılmasn doktoru araştrabilirsn iyi bi doktor
rabiayy Gamzealptkn benim betam sıfırlanmadan kanamam başladı ve bitti. Kanama bittikten sonra betam sıfırlandı. Herkeste değişiyor yani
Patito__ _ruveyda06 cnm mutlaka değerin sifirlanana kadr takip ol benimde dustu dedilrr adet oldm parçalı kanamalar sonra bir gidermki bir hafta sonra tekrr degerm yukselmis Yani dustugune emin olun Birde rahim filmini hemen cektirmeyin bence iki adet donemi gecsin Ben igne oldgm icin 6 ay korunma verdi 4. Ay cektirdim.
Patito__ _ruveyda06 iyi sevindim ama igne bile olmasa iki ay filan gecsin demislerdi bna film icin Bbirde betanin sıfırlanmasi olana kadar kanamada olsan kan tahlili vermen gerek Gecmis olsun kendiliginden dustuyse buda buyuk lütuf
Bmoon _ruveyda06 Bende dış gebelik geçirdim iğne ile düştü 3 ay korunma ve sonra hsg çekildim arkasından direk hamile kaldım
_ruveyda06 Bmoon masallah insallah benimde hemen ardina hayirli saglikla kolaylikla nasip olur tekrar