Bakhelehele Imasleeper bu geçerli bir kaynak değil maalesef bşr kilşnin söylemi ile insanları bu kadar net bi şekilde yönlendirmemelisiniz
Mrvsmt2502 akidesekeri masaj yapılır evet ama post sahibi sağım yapmaktan bahsediyor. Bende duşlarda sıcak suyla taraf gibi dipten uca masajmyaptım zorlamadan
Mrvsmt2502 Haticem sağmak doğumu başlatabileceği için tehlikeli ayrıca sağdığınız sütü buzlukta saklayacaksınız ama buzluktan çıkan sütü her bebek kabul etmiyor kolostrumunuz boşa gidebilir. Acele etmeyin masaj yapın bakım yağı sürün ama sağım yapmayın
Haticem Mrvsmt2502 doğumum geldi zaten 😊 bebeğim 4kilo olmuş cuma kavuşuyoruz. Kanala da iyice girmiş cumayı beklemeyebilir dedi doktorum. Erken doğum riski olmaz bu durumda 😊 yaa doğmayla tadını reddedecekse vay halimize 😄 teşekkür ederim bu arada 😄
Imasleeper Haticem dediğim gibi canım ben böyle biliyorum dedim kendi fikrimi söyledim yapıp yapmamak senin elinde tamamen ☺️
Haticem Bakhelehele haklısınız biraz okudum da şimdi erken doğum riski yoksa yapılabilir diyor bir kaç kaynakta. Hatta makaleler bile var bu konuyu destekleyen. Çocuğun doğum sonrası kan şekerinin düşmesini engellemiş olur diyenler de var.
Kvrck akidesekeri meme uçlarının ne kdr çıkıntılı olması.gerekiyor ki? Yani benimkiler zaten çıkıntılı ama acaba daha mı çok çıkıntılı olması lszm. Bunu nasıl öğrenebiliriz