Bus-ra590 Meriveannesi ikisini de benim tercihime bırakmıştı zorunlu değil diye biliyorum zaten. Zorunlu tutanlat genelde para tuzağı 🙄
Deletedmom_121 Meriveannesi Randevuyla mi oluyormus beni direk doktor yönlendirmişti muayene sonrası yapmışlardı
Senayildirim Doktorum ikili testi önerdi. Üçlü testin yanılma payı daha yüksekmiş yani ikiliye göre çöp dedi açıkçası önermedi.
Deletedmom_121 Meriveannesi Başka bir hastaneye git bence öyle olmaz direk yönlendiriyor çünkü doktor
Senayildirim Meriveannesi ben ikili testi yaptırdım 10 gün önce kadar su an sonuc bekliyorum hayırlısıyla güzel sonuclar alırım. Ama %85 oranında doğruluk payı varmıs yani hassta bebek sağlıklı sağlıklı bebek de hastaa cıkabiliyormuş. Kesın test için fetal dna dedi kanınız alınıp yurt dısına gönderiliyor orada taraması yapılıyor onun da fiyatı yaklasık 10-15 bin dedi
LadyX Senayildirim fetal DNA ve NIPT testi farklı şeyler mi? İkisini de yaptırmak gerekir mi? Biri yeterli olur mu
LadyX Senayildirim NIPT yaptırmayı düşünüyorum cinsiyet erken öğrenirim diye. Fetal DNA ne için yapılıyor?
Ayseyldz07 Kızlar bende bugün 12 . Haftandayım ve ikili test için kan verdim doç bi doktorum var ve kendisi ultrasonda ense kalınlığı çok güzel dedi ama gene de verdim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🙏🏻
Senayildirim Ayseyldz07 amin ayse hanım ama yanılgı payı olduğunu da unutmamak gerek, ne olursa moralleri bozmuyoruz 🙏🏻
Senayildirim LadyX fetal dna ve nıpt aynı test. Ancak türkiyede değil yurtdısına gönderiliyor tahlilleriniz. Ne kadar sürede cıkar fikrim yok
Ayseyldz07 @Senayildirim tabi eşimle ortak kararımız ne çıkarsa çıksın bizim bebeğimiz diye konuştuk içimi de çok ferah tutuyorum inşallah güzel spnuclar gelecek 🤍
Senayildirim Ayseyldz07 biz de aynı şeyi konustuk Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻😍