Bebekmert Nisa58Sivas bende kabızlık ve baş dönmesi yaptı kabızlık çekince çok zorlandım ve 3 gündür içmiyorum
Anne1214 Nisa58Sivas eczacım suyla tadı kötü olur içmeye bilirsin meyve suyuna kat dedi bende vişne suyuna katıyorum büyük tuvalette de renk değişimi yapıyor tabi 5 yasındakı kızım da kullanmıstı ondada olmustu
Bebekmert Nisa58Sivas ya evet hatta korktum kanama felan mı oldu diye peceteyle silerken de öyle koyu renk gelince baya tereddüt ettim sonra baktım ki o kan ilacı sebep olmuş
Nisa58Sivas Anne1214 Doktorum bana 1 bardak suya katıp iç dedi tadı zaten vişne suyu gibi ya ondan şaşırdım 😃 bendede tuvallere koyulaşma oldu resmen demir kokusu geliyor Acaba dedim doktora mı gitsem Normal mi böyle olması anlayamadım
Anne1214 Nisa58Sivas normal tabi renk değişimi dert etme 😄 tadınıda hiç bilmediğim için denemedim bende suyla beğenmem diye bi kere deniyim bakıyım öyle güzel oluyorsa boş yere vişne suyu alıp durmıyım 😄
Nisa58Sivas Anne1214 Ay ne biliyim ya Korktum 😀😀 Suyla karısındada vişne suyu tadı geliyor tadıda aynı zaten vişne suyu Gayet güzel 😀
Nisa58Sivas Bebekmert Ben yine doktoruma diğer kontrolümde sorayım bir bakalım aklımızda soru işareti kalmasın en azından