TugceOrak Ebeeee canım poliçen yenilendiğinde bir indirim oluyor, oranı ne kadar onu bilmiyorum. Bir de haklarını daha az kullanan kişiye biraz daha düşük ücret çıkıyor yeni poliçede. Ama bildiğim kadarıyla o da çok acayip bir fark yaratmıyor fiyatta.
TugceOrak Iremsvn ilk değil kuzum 3 kaybım var ne yazık ki, 4. gebeliğim ☺️ 18+1 olduk bugün, senin ?
ONuray Ben 2023 aralıkta doğum teminatlı 8500 e yapmıştım. Haziran 2024 te doğum yaptım. Yenileyeceğim zaman bana ve çocuğa 81 bin fiyat çıktı. Anadolu Sigorta gerçekten uçurdu fiyatları
meryem97 eliff4 hemen hemen dediğim fiyatlar arasında gelir. Mesela benim poliçem doğumdan 1.5 ay sonra bitiyordu bebeği ekleme yaptığımız için onunki de benimki ile birlikte bitecekti 2.500-3000 civarı bi rakam ödemiştim 1.5 ay için. Ama sizinki yeni yenilenmiş olacağı için dediğim aralıkta gelir yine fiyatlar.
meryem97 TugceOrak talepte çok zaten. Özel hastane kullanan çoğu insan yaptırıyor. Bilinçlendi herkes.
meryem97 Ebeeee dediğim fiyat aralığı o gün baktığım bir kişi için zaten. Şirketler arasındaki fiyat farkı o. Aşağı yukarı 2 kişiye de aynı çıktı. Kime az kime çok diye araç sigortası gibi kesin bişi söyleyemem. Fiyatlar sürekli artıyor. Kişinin bulunduğu şehir yaşı hastane kullanımı her şey fiyatı değiştiriyor. Kesin bu kişiye çok çıkar bu kişiye az çıkar diyemem o yüzden.