meryem97 TugceOrak çok mantıklı olmuş yaptırmanız. Özel hastane kullananlar için büyük nimet. Ben kendiminde 2 doğumumda sigortam vardı. Daha çocuk düşünmediğim için evlendiğimden beri doğum teminatlı yapıyordum bu sene yapmadım.
TugceOrak meryem97 valla gerçekten büyük avantajlı oluyor. Gebelik planlayan herkesin düşünmesi gerekiyor
meryem97 Iremsvn doğum ne kadar gittiğiniz hastane de sordunuz mu hiç ? Doğum fiyatlarından haberin yokta pek 😅 bende bilgilenmiş olurum 😊
Iremsvn meryem97 valla izmir egepol hastanesinde doğum yapacağım inşallah ocaktan önce 88 bin tl di doğum paketi sadece doğum 50 bin civarıydı şimdi zam gelmiş diyorlar yine her halukarda sigortayla kârdayız yani 😅
Cambardak__ Doğum teminatlı 37 bin teklif aldım 3 yıldır aralıksız sigorta yaptırdığım ve çok kullanmadığım için
eliff4 Meltem2910 aynen bide doğumdan sonra kontrole illa gidicen sadece doğumla kalmıyor hastanede kaldığın süreye de yatış için para vercez o yüzden sigorta yenileticez mecbur biz bebeğe hemen yaptırmak istiyorduk ama benim bu kadar yüksek olunca bebeğe nasıl yaptırcaz diye düşünüyoruz
meryem97 eliff4 ilk 28 gün özel hasteneler ücretsiz bakmak zorunda bebeğe. 15 günlükten önce de sigorta bakılmıyor. Bebeğe 15 bin ile 20 bin arası fiyat değişiyor şuanlık. 8 - 9 taksit oluyor. Birde çoğu şirkette ebeveynlerden biriyle bebeğin sigortalanması gerekiyor. Tek bebeği sigortalayan şirketlerin primleriyle ebeveyn ile sigortalayan şirketlerin primleri yakın çıkıyor.
meryem97 eliff4 sizin sigortanıza bebeğiniz ekleme yapılacak. Tekrar ödeme yapılacak. Bebeğiniz doğdununda Kaç ayınız kalmış oluyor poliçe bitmesine ?
eliff4 mrp2023 doğumdan sonra yapılıyor ama tam bilmiyorum sigortacm fiyat vermedi onun için doğunca bakarz dedi
eliff4 meryem97 benim şuan Ocak 31inde bitiyor yenileticem Şubat ortasına doğru doğumum olucak işte 15 günle falan kaçırdığım için yenileticem mecburen o yüzden nasıl olucak ?
meryem97 eliff4 hemen hemen dediğim fiyatlar arasında gelir. Mesela benim poliçem doğumdan 1.5 ay sonra bitiyordu bebeği ekleme yaptığımız için onunki de benimki ile birlikte bitecekti 2.500-3000 civarı bi rakam ödemiştim 1.5 ay için. Ama sizinki yeni yenilenmiş olacağı için dediğim aralıkta gelir yine fiyatlar.
meryem97 TugceOrak talepte çok zaten. Özel hastane kullanan çoğu insan yaptırıyor. Bilinçlendi herkes.
TugceOrak Ebeeee canım poliçen yenilendiğinde bir indirim oluyor, oranı ne kadar onu bilmiyorum. Bir de haklarını daha az kullanan kişiye biraz daha düşük ücret çıkıyor yeni poliçede. Ama bildiğim kadarıyla o da çok acayip bir fark yaratmıyor fiyatta.
meryem97 Ebeeee dediğim fiyat aralığı o gün baktığım bir kişi için zaten. Şirketler arasındaki fiyat farkı o. Aşağı yukarı 2 kişiye de aynı çıktı. Kime az kime çok diye araç sigortası gibi kesin bişi söyleyemem. Fiyatlar sürekli artıyor. Kişinin bulunduğu şehir yaşı hastane kullanımı her şey fiyatı değiştiriyor. Kesin bu kişiye çok çıkar bu kişiye az çıkar diyemem o yüzden.