LadyX Nz1 benim reglimin ilk gününden sonra 21.günde yerleşme kanamam olmuştu. Yani reglimi beklediğimden 3-4gün öncesinde geldi. Ama her gebelikte yerleşme kanaması olmuyormuş zaten
Dlkkdr6431 yasen1 öyle mi yapayım korkuyorum negatif çıkarsa diye 😔 sonra iyice pysikologım bozuluyor 😭😭
yasen1 Dlkkdr6431 ne zamandır beklıyosunnnn beklemek ve test negatıf görmek yıpratıcıdır maalesef Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin üzme canını bende düşünüp duruyorum varmı yokmu neden olmadım diye test bi garip ben ayrı garıp
Dlkkdr6431 yasen1 neyi ne zamandan beri bekliyorum canım 😕 bende öyle oldu mu kaldım mi diye diye kafayı yedim her ay farkli belirtilerim var 🤦♀️ karnım ve yanları sert ve acıyorda neyden ki acaba 🙄 doktor kolay kolay bakmıyor benm burda randevu ile her şey
aslaninannesi7 ezgickm işte ben tam o gün test yapmıştım erken testlerden pozitif çıktı ay hadi inşallah sizinde öyledir
ezgickm aslaninannesi7 benimde dün testin çok silik çıktı 🥹 bugün randevum var kan vereceğim bakalım🥺
aslaninannesi7 ezgickm ayyy benimde böyleydi ilk testim silik hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 🌸🙏
yasen1 Dlkkdr6431 inşallah tez zamanda o haberi verirsin canım sen bi test yap sabah yaptım kaset ama sonradan ıkıncı çizgi hayalet olarak çıktı evde 3 test var hepsi hayalet gözüküyor anlayamıyorum artık ilk gebelikde de hep silik olurdu Buda mı öyle diye düşünüyorum
Dlkkdr6431 yasen1 benim testim negatif canım sabah yaptım inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin inşallah