SariLale22 Nz1 bende yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olmadı her kadında olucak diye bişey yok bence ☺️
Parinas Nz1 olmak zorunda değil. Çoğunlukta olmuyor hatta. Ben mutlaka görüyorum yerleşme kanaması böylece test yapmadan anlıyorum her seferinde 😀kanım sulu diye oluyormuş doktorum böyle anlatmıştı
Seherkarakoc Nz1 tam 6 haftalıkken olmuştu kahverengi lekelenme şeklinde peçeteye sildikce gelen çamur lekesi gibiydi
ezgickm aslaninannesi7 canım benimde adetime bir hafta kala bir günlük ve 5 gün kalada 2 günlük lekelenmem oldu kahverengi tarzda sildikçe peçeteye geliyordu sadece bugün de kesildi 🥹 yerleşmemidir acaba
Demem Evet herkeste olmuyor olanlarda da adete 4 ya da 2 gün kala başlıyor daha az ve daha kısa sürede bitiyor.
aslaninannesi7 ezgickm olabilir canım mesela benim bir gün iki kere tuvalete gittiğimde geldi sonra hiç gelmedi. Normalde sizin adet olmadan önce lekelenmeniz olur mu peki
ezgickm aslaninannesi7 yok canım ilk defa başıma geliyor mesela çok hafif kahverengi akıntım olduğu gün daha bir saat sonrasına falan regl olurdum şuan 2 gündür lekelenme bitti regl de yok hatta bata 4 gün var
Dlkkdr6431 yasen1 normal adettim gibi değildi 1-2 saat fazla oldu sonra azaldı iyice sonra damla damla hala da ayni şekilde sabahtan akşama kadar toplasan 5-7 damla 🙄
aslaninannesi7 ezgickm işte ben tam o gün test yapmıştım erken testlerden pozitif çıktı ay hadi inşallah sizinde öyledir
Dlkkdr6431 yasen1 hamile olup adet görenler var diyorum kendi kendime 🙄 acaba diyorum sonra da korkuyorum test yapmaya