Nazli_3009 Bugün adetimin 1.günüydü 2 ay önce kürtaj olmuştum bu 2.adetim oldu ancak 10 gün gecikmişti bugün yeni oldum ve Prolaktin değerim bu şekilde çıkmış.. var mı aynı değerleri gören bir sorun yaratır mı ?
Anneoluyorumhello Nazli_3009 Benım devamlı 30/35 arası prolaktinim doktorlar normal dedi 1 yıl boyunca gebe kalamadım daha sonra ilaçını kullandım o ay hamile kaldım prolaktin basit görünüyor ama vücüt kendini hamile kalmaya engelliyor süt hormonu sonuç olarak
denizbennn Nazli_3009 ilaçla düzelicek bir değer merak etmeyin çokta yüksek değil 20 olmasını istiyorlar sanırım ama düşüm olur ilaçla 🙏
Berrakk39999 Nazli_3009 benim de kürtaj olduktan sonra 26 ya çıkmıştı doktorum ilaç vermedi takip edelim düşeceğini düşünüyorum dedi gerçekten iki ay sonra 14 e düşmüştü muhtemelen sizin de stresten üzüntüden artmış olabilir
helloandhello Nazli_3009 benimde o degerdeydi bir ara hamile kalamıyordum doktorum biraz yükselmiş dedi ilaç verdi düşürmek için o ay hamile kaldım
Nazli_3009 Anneoluyorumhello ben ilk defa baktırdım kürtaj sonrası adetim gecikti diye ama normalde düzenli olurdum. Hep bu aralıkta mıydı yoksa strese bağlı mı oldu bilmiyorum
G-l-y Anneoluyorumhello Arkasim ilacı kullandiktiktan sonra tekrar yükselme ihtimali var mı bilgin varmı bu konuda bende ilaç kullandım tekrar baktırdım düşmüştü bir boş gebelik geçirdim tekrar hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor yülseldimi diye düşünüyorum hatta
helloandhello Anneoluyorumhello bende öyle bir genel kontrole gitmiştim hormon testi istedi bende prolaktin 30 cıktı aylarca hamile kalamadım kimyasal gebelikten sonra iki tane küçük bir hap içtim o ay hamile kaldım prolaktin 11 ‘ e düşmüştü
Anneoluyorumhello Nazli_3009 ilk kez ise sizinki kürtaja stres üzüntüye bağlı olabilir takip edersiniz çok çabuk düşen bir hormon sıkıntı olmaz
Nazli_3009 Anneoluyorumhello evet bu ara aşırı stresli bir dönem geçirdim o yüzden olmuş olabilir teşekkür ederim.
denizbennn G-l-y 2 yıl önce 40 tı değerm. O yıl ilaç kullandım 2 tane haptı hatta şuan hala aynı düşük değerm yükselmedi çok şükür
Anneoluyorumhello G-l-y Evet yükselebiliyor benim ilaç kullandığım ay düşüyor diğer ay tekrar yükseliyordu tekrar kan verip bakmak en iyisi
denizbennn Nazli_3009 rica ederim canım. Doktor hap verdi içinde sadece 2 adet vardı nasıl kullandıgımı hatırlamıyorum birini bir hafta birini bir hafta içtim sanırım emin değilim. 2 yıl oldu hala değerim güzel. Doktorunuz ilaç verir zaten🙏
Nazli_3009 denizbennn tekrardan çok teşekkür ederim şuan sıramı bekliyorum birazdan doktorla görüşeceğim
Nazli_3009 Berrakk39999 umarım benim de strese bağlı yükselmiştir ilk defa baktırdım o yüzden pek bilgim yok
Nazli_3009 denizbennn teşekkür ederim doktorla görüştüm Öyküm’e göre diğerinin normal olduğunu söyledi yakın bir tarihte kürtaj geçirmem ve gebeliğinmin altı ayı geçmemiş olması gibi etkenlere bağlı olarak normal çıkmış dedi
Nraltnk Ben de bir kürtaj bir kimyasal geçirdim 34 çıkmıştı sonuç 2 ay boyunca doktorum içinde hayıt bulunan takviye bir vitamin vermişti şu an tekrar hamileyim çok şükür
Nazli_3009 Nraltnk benim doktorum normal dedi strese bağlı olarak bide kürtaj vs durumları için yükselmiş olabileceğini söyledi. İlaç vermedi 1 ay sonra tekrar kan değeri vereceğim bakalım artık