iremcansu Gizem1504 ay çok teşekkür ederimmm bat 12 ocaktı,daha 5 gün var ama acildeki doktor gebesin ama kimyasalmı boşmu onu bilemem falan dedi
gulsah035_ Benim reglimden 2 gün önce 24 ile öğrenmiştim önemli olan değer sayısı değil o değerin %60 oranında artıp artmadığı iki gün sonra kan verince görürsün iki katı olacak die bi kural yok
Sila41_ iremcansu ayy çok mutlu olduuuuummm hayırlı olsun çok şükür hemen çocuk sevindir bence şükür olarak ben öyle yaptım, daha çok erken öğrenmişsin 48 saat sonra bak 2. Katı veya 2 katına yakın oluyor mu diye
iremcansu Sila41_ çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız üstelik adetime daha 5 gün var değer bana iyi geldi inşallah böyle devam eder
Sila41_ iremcansu sakın doktorun dediğine bakma acildeki bilmez sen beni dinle, bu gğn kan verdin ya yarın değil diğer gün yine aynı yerde aynı saatte kan ver buraya yaz yorumlarım ben
Nazz344 Kızlar erken gebelik testini ilk idrarla yapmak şart mı şuan yapsam dıgru bir sonuç vermez mi
senadnoz iremcansu ayy maşallah 58 çıkmış 2güne bir takip et mutlaka hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin canımm 🙏🏻🫶🏻