Gulhanmihra Kizlar merhaba bana bugün yatış verildi sancım yok suyumda gelmedi sadece 1 2 cm açıklık var dediler suni sancı verecekler böyle az açıklıkla çok uzun sürer mi tecrübesi olan var mı
esca344 Gulhanmihra ben 1cm açılma ile suni sancıyla doğum yaptım sabahtan akşamı buldu 4-5 gibi ama gayet normal kendi sancısıyla doğuran arkadaşım da ilk doğumu aynı sürede yaptı rahat olun suni diye tedirgin olmayın
htck16 Gulhanmihra Bende ilk doğumumda sancım vardı ama suyun falan gelmedi açıklıkta 2 cm mi neydi suni sancı vermek zorunda kaldılar Sabah saat 5 ten aksa saat 9 da doğurdum ikinci çocuğumda ise kendi sancimla 8 cm açılmayla doğum oldu
Merve1213 Gulhanmihra bende yarın suni sancı alacağım 1 cm açılma var kasılma ağrı su gelmesi yok 40+0
Gulhanmihra Elifsn kendi sancım yok günüm geçtiği için suniyle aldılar ama açıklık olduğunu yeni öğrendim
Jasmine2426 htck16 suni sancı ve normal sancı çok farkediyor mu gerçekten benimde sancı var açılma yok açılma 1 cm böyle giderse suni sancı almaktan korkuyorum şuan evdeyim ama perşembe nst ye gel dedi sancı çıkarsa yatırıp suni verirler diye korkuyorum
Elifsn Gulhanmihra kaç haftalıksınız? 42’ye kadar zamanınız var normalde Tarçınlı su için etkisi oluyormuş
htck16 Jasmine2426 suni sancı bir tij daha fazla ağrı yapıyor ben her ikisini de yaşadığım için dediğim gibi suni sancı bir tik daha şiddetli ağrı yapıyor
Blueebey Benim 39 41 e kadar dogurman lazim dedi bakalim yoksa banada suni vericek heralde bende ne yalanci sanci ne gercek sanci bisey yok😂