Ecrin_Su47 Deletedmom_984 hahah bekleyemedim cnm ya nasıl olacaktı pekte anlamdım doğruluk payı vardır onuda bilmiyorum Google de karşıma çıkınca bna geldiler gittim uaptkm da bir dk sürmedi döktüm 😂🤣
Minee07 Ecrin_Su47 helal olsun üşenmeden denemişsin ben de az önce testi yapsam mı diye düşündüm yoksa üşendim 😀
Deletedmom_984 Minee07 idrari bardaga yapiyosun ustune bi cay kasigi karbonat atiyosun kopururse hamileymissin oyle okudum ama ben carpilirim diye yapamadim 😂😂😂😂
Ecrin_Su47 Minee07 denim ama anlamdım yarın testi alacağım dedim sonra inat ettim kendimle şuan 🤣🤣 adetime kadar bekleyeceğim 🤲🏼
Yagamin Deletedmom_984 Hahahah karbonat nimet değil kız çarpılmazsın 🫣 Sadece bu kimyasallar patlamasın dikkatli ol 😂
Deletedmom_984 Minee07 bilmiyorum ki dogru olsa bile doktora gidip benim karbonatim kopurdu denmez yine test yapmak lazim😂😂😂😂
Ecrin_Su47 Minee07 siters yapma hata çocuk isteği kafandan çıkar her ay acaba acaba hamile miyim vs vs düşünme akışına bırak kafanı dağıtacak birşeyler bul bak hic beklemedin bir anda bebiş çıka verir inşallah 😌🤲🏼