Nuray1905 cauuv1 betayı acilde öğrendim henüz gitmedim kontrole doktor arayışı içindeyim olabilir mi acaba 😂
bereninannesi__ Nuray1905 ikiz muhtemelen canım. Bide üçüzmüş yoksa 😂😂 benim o haftada bu kadar değildi
cauuv1 Nuray1905 ayyy olabiliir ben bile heyecanlandım insallah öyledir tabi eger istiyorsan🤭 5 haftaya göre aşırı fazla degerin olabilir bence yüksek ihtimal
Parilti007 Benim de tüp bebekte transfer sonrası 5.günde 131 ile öğrenmiştim baya erken normalde 12.günde bile 30la falan öğreniliyordu. İkizler 🌸 tabi betaya bağlı değil ikiz olup olmadığı ama olabilir diyorum ben🥹
Aslasl1 Nuray1905 ilk kan verdiğimde değerim 492ydi. 8 gün sonra ikinci kez kan verdim 15bindi. Benimde randevum cumartesi inşallah hayırlı haberler alırız . Su an 6 haftalığım. Ama degerimi ogrednigim de 5+3tu
Nuray1905 Aslasl1 benim ilk verdiğimde 5+4 tü ve değerim 15 binlerdeydi. Şimdi 6+5 bakalım yarın gittiğimde ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız 🌸 yazarım sana arkadaş olarak ekleyebiliyor muyuz burada birbirimizi. Aynı sayılır haftalarımız
Aslasl1 Nuray1905 takip ettim sizi. En kötü burdan da yazarız birbirimize canım. Bende büyük bir heyecanla hafta sonunu bekliyorum domtor ne dicek diye. İlk kez bu kadar yüksek bi değer ile karşılaşıyorum. İnternette bilgi kirliligi de çok. Dış gebelik olabilir diye mol gebelik olabilir diye. Takdir Rabbimin daha 🙏