Esra1999 Kızlar nst de böyle çıktı sancım var arada ağrısı artıyo aralığı 6dk bir falan oluyor tahminen ne zamana kadar doğururum
Parinas Esra1999 nst kağıdını görür görmez bugün doğurursun yazacaktım tam. Ama 15 saat olmuş yazalı büyük ihtimalle doğmuştur şimdiye ☺️
Esra1999 Bok yürüyüş yaptım bugün sancım var hissediyorum da hızlanması için ne yapmam lazım başka ilk gebeliğim tecrübem de yok fikirlere açığım Meryem ana otu aldım suya koyucam onun hakkında bilgisi olan da yazabilirim
Esra1999 Bacılar hadi yardımcı olun 39+4 olduk şimdi kızmın gelmesi için hızlı bişeyler yapmam lazım sancı can sıkıcı olmaya başlıyor çünkü
Esra1999 2prensesannesii2 biraz özel olucak ama affınıza sığınıyorum 🙈 içine boşalma yardımcı olur mu
Zehrftma 2prensesannesii2 bişi sorucam size ilişki kaç günde bir olmalı peki bnde kanala insin diye uğraşıyorum hiç ilişki denemedim ama yapıcam bu sefer kaç günde bir onu bilmiyorum
Babyx1 Çömelme ve ördek yürüşü gibi hareketler yapabilirsin ama zate n doğumun başlamak üzere muhtemelen o yüzden fazla enerjini tüketme doğumhanede ebeler de hareket yaptırıyor oraya enerjin kalsın
2prensesannesii2 Zehrftma Kanala inmesinde fayda var mıdır bilmiyorum doktoruna sor istersen canım ama açılmayı sağlıyor ben ilk doğumumu ilişkiyle destekleyip kolay yaptım şahsen bilmiyorum herkeste aynı etkiyi gösterir mi ama iki güne bir veya günü birlik yapabilirsin
Byrmm Meryem otunu hastanede açılmana baktıkları zaman koy yanında bulunsun çünkü doğum olur olmaz hemen sudan çıkarmak gerekiyomuş sonra kanama filan olabiliyomuş öyle duydum kullananlardan canım. Bide bol çömelme tuvalet pozisyonu dene.
Esra1999 Dkkddk ona bakmadı söylemedi de açılma var yada yok diye 3 gün sonra tekrar gel dedi sadece bakalım