agacall ebruca52 ben aslnda birkaç gün önce yaptıracaktım ama ilişki üstünden 10 gün geç işti biri erken yaptırma bekleme birkaç gün dedi, yarın gidicem inşallah🫠
feride09 agacall 3,5 haftalıkken öğrenmiştim adet sancısına benzer ağrım olmuştu ama daha farklı bir ağrıydı karna iğne batma hissi o zaman hissetmiştim hamilelik olabileceğini
Bal_Surat Benimde aşırı bel ağrısı, kalkıp otururken kasıklarıma kramp girmesi,aşırı duygusallık, uyku hali gibi belirtiler olmuştu.
Blueeberryy Mayis ayinda ayaklarim buz gibiydi 2 tane corap giyiyodum bi kezde duruk yere midem bulandi kustum adete 3 4 gun kalada kahverengi leke geldi peceteye sildikce gelen adet olucam sanmistim genelde adetten öncede geliyordu
Lilybaby agacall öğrendiğimde beta hcg 110 du çok minikti ve bebek düşünmüyorduk asla ihtimal vermezdim yani 1 sene sonra falan düşünüyorduk çünkü öğretmenim servisteydik okulun içine girdi servis ohhh mis gibi kızarmış ekmek koktu demekki bugün kahvaltıda kızarmış ekmek var çok sevindim dedim iş arkadaşlarım yoooo kokmuyo bişi dediler gittim baktım yemekhaneye yok gerçekten aksine yumurta soyuyor kadınlar leş atıyor ortalık 😂 bir kaç ders sonra öğretmenler odasına girince kim tost yedi 🤨 dedim herkes birbirine baktı kimse yemedi dedi dedim tost kokuyo burası sonra bir öğretmen arkadaşım hamile misin yoksa dedi dedim saçmalama cemileee😂 koridordayken üfff tuvalet ne biçim koktu vs derken içime kurt düştü iş çıkışı eşimle eve dönerken dur dedim evin oradaki eczanede test al hayırdır dedi şaşırdı o da sen al dedim eve girer girmez yaptım ve ta taaaaaaa silik çizgi orda 🥹 ağlayarak eşime gittim donları bile toplayamadan doğru düzgün😂 ben hamileyim diye ağladım sonra hemen hastaneye gittik kan testi verdik iki saate çıkar mail atarız dediler ordada hcg 110 pozitif🥹 öyle sürpriz yaptı minik kızım bana hem de 10 mayısta doğum günümde öğrenmiş oldum 🩷👼🏻 şimdi son 3 gün 10 ocakta kızımla kavuşuyoruz 🧿🙏🏻
agacall Lilybaby ya çok güzelmiş hikayeniz🫠 donlarını toplayamamana çok güldüm 😂😂 minik kızına sağlıkla kavuş inşallah❤️❤️
ilayda-atas agacall adetim 5 gün gecikmişti normalde hiç bu kadar gecikmez günü gününe olurdum adet olacakmışım gibi kasık ağrısı uzandığım her an her yerde uyumam hastaneye gidip kan vermiştim beta hcg 268 çıkmıştı sonra artarak devam etti şuan 14 haftalığız 🥰🫶🏻
Meltemanneolsun Ben beklemiyordum yani 2 ay önce beklemeyi bırakmıştım yeter olmayacak herhalde dedim Mart ayında düşük yapmıştım çünkü deniyorduk ama çok da değil yani ayda 1 2 korunmasız ilişki. Sonra bır sabah midem bulandi ve de bir sırt ağrısı bel ağrısı duramıyorum adet de gelecek ondan diyorum ihtimal vermedim. 3 gün gecikmisti bazen gecikiyordu reglim yine düşünmedim akşam arkadaşlari davet etmiştik alkol içilecek ti önceden de trendyoldan toplu test almıştım dolaba koymuştum sabah bı şey ararken dolaptan düştü test dedim bı yapayım bu bı işaret hani alkol de icicem akşam varsa bı şey zarar vermesin ama yine umudum yok sonra bı baktım ikinci çizgi oluştu ben şok anaaaa dedim ben ana oluyorum 😂🥰
Kocamanailem_ agacall benim iki gebeliğimde de belirtim hiç olmamıştı . Tek belirtim uykumun artmasıydı. Normalde erken kalkan ben uykudan kafamı kaldıramıyordum. Korunmasız ilişki olduğu zaman hamile olduğumu direkt anlıyordum. Test yapıp pozitif görmüştüm
AybenYB agacall ben 4 haftalıkken öğrendim o sırada tek belirtim adetimin 4-5 gün gecikmiş olmasıydı 😂
Dolunay_dolunay agacall Sol kasığım diğer tarafa göre daha şişti dolgunluk hissediyordum bir de 2 kere iğne batması gibi ağrı oldu refleksle ah dedirtecek anilikte ve acıdaydı Bat 2 gün kala erken hamilelik testiyle öğrendim minikomu 🐣💖
gulzaadee agacall bende aşırı halsizlik vardı yani iş yerinde elimi kolumu kaldıramıyordum testte çıkmamıştı o zaman sonraki haftalarda göğüslerim çok ağrıyordu el süremiyordum kıyafet giyerken falan çok hassaslaşmıştı o şekilde fark ettim biraz. Bazılarında regl döneminde de göğüs hassasiyeti oluyor ama ben hiç regl döneminde göğüs hassasiyeti yaşamadığım için benim için bi gebelik belirtisi oldu
tazegebesss agacall idrarım koyu ve kokuyordu ordan anladım bişey olduğunu sonra ağzımın tadı çok değişik yediğim hiçbir şeyden tat tuz alamıyorum hatta çok tuz atmışım yemeklere 😃🥹 Göğüslerim çok şiş ve hassas beyaz yumurta kesiği akıntım oldu ve en önemlisi sabahları mide bulantısı çok oldu hala oluyor sonradan uyku ve halsizlik eklendi 😴🥱 Devamlı uyuyorum 4 haftalık gebeyim 5. haftaya giricem 🌸🦋