seyma0661 agacall benim belirtim 5.haftada olmuştu adet sancısı felaket mide bulantısı halsizlik göğüslerde hassasiyet. Hasta oluyorum sanmıştım ümidimi kesmiştim bebekten. Kan verince 5+5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 6+1 gibi de kontrolde keseyi gördük kalp atışını duyduk
petronix agacall Hiç uykuyu sevmeyen ben gün içinde aşırı uykum geliyordu halsiz bitkin oluyordum adete yakın gogus hassasiyetim oluyordu yine oldu adet sandım bende umudu kesmiştim adet olacak bugun yarın derken 5 gun gecikti yarın kan vericem
adatuna agacall bir gebeliğimde ağzımda demir tadı ve koku hassasiyetim vardı Bir gebelikte koku ve meme hassasiyeti Bu belirtiler yaşanırken test negatifti. Pozitifi görünce değişti kasık ağrısı bulantı. S
agacall adatuna benim de sanki akıntı çoğaldı birde arada iğne batar gibi belime hafif ağrılar giriyor ama yeni yeni hastalık atlatıyorum ondan mı büyün hepsi bilemedim. Daha adetime de var testlerde çıkmıyor doğal olarak
Zliha01 Esssssin adetime 9 gün var ama göğüslerim öyle hassaslaştı ki normalde asla adet döneminde bile olmazdı hafif şişti ve üç kısımları çok ağrıyor umarım gebeliktir
ebruca52 En ilginci bende sanırım dişlerim ağrıdı sonra ciğerlerime bi ağrı saplandı öksürük krizine girdim 2 gün.. zatürre oldum diye korkarak acile gittim kan tahlili yaptılar enfeksiyon var mı diye.. sonra bi baktılar hamileymişim şok olduk .. Meğer hamilelik bağışıklığımı düşürmüş 🥺🫶🐣
agacall ebruca52 aaaa bende birden bire hasta oldum boğazlarım çok kötü kemiklerim kırılıyor sanki demek ki eğer hamileysem bağışıklık düştü diye 😂
ozlem_2727 agacall ilk iki. Hamileliğimde asla belirtim olmadı 3.de ki. Gelişmedi. Kürtaj oldum ama baya bir önceden mide bulantısı ve uyku hali ile göstermişti kendini normalde mide bulantısı yaşayan biri. Değilim hele uyku son zamanlarda çok zor uyurum o yüzden direk belirtim diyebiliyorum
Firdevscvk Zliha01 Hamileliğimi 5 haftalık iken öğrenmiştim. Sadece 5 günlük bir gecikme yaşadım. Onun haricinde hiç belirti yaşamamıştım. 1.5 2 aylığa yaklaşınca göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım çok yoğun şekilde olmuştu
ebruca52 agacall ay evet evet olabilir bu arada ben de veteriner hekimim hayatta tahmin etmezdim, lütfen ilaç kullanmayın hemen tahlil yaptırın 🙏☺️🤍
Patito__ agacall gebeliklerimde hep ayri belirtilerm oldu hepsi birden olmadi. genelde belirtiler : kasik igne batmasi, alt karin agrisi, erken adet olckmis gbi his, gogus ağrısı şişliği
Tosbalak agacall iştah artışı ve uyku hali 😀 iş yerinde öğle yemeğinden 1 saat sonra kuru ekmek yemiştim dayanamayıp arkadaşım hamile misin demişti hatta ki ben bile bilmiyordum ozaman daha 😀😀
agacall ebruca52 ben aslnda birkaç gün önce yaptıracaktım ama ilişki üstünden 10 gün geç işti biri erken yaptırma bekleme birkaç gün dedi, yarın gidicem inşallah🫠