Buseeeee66 Kızlar 1 hafta önce kan vermiştim gebelik yok demişti . Bugün yani 1 hafta sonra erken gebelik testinde silik , kan testinde 14.46 çıktı adet henüz olmadım 2 3 gün var . Sizce değer normal mi
mrp2023 Buseeeee66 5 üstü gebelik var demek ama 2-3 gün sonra tekrar verin bence geç döllenme olabilir
Aysenur_6101 Buseeeee66 gebesiniz tebrik ederim umarım sağlıcakla yükselir değeriniz sağlıklı gebeliğiniz olur🙏🏻🌸
ozlem_2727 Buseeeee66 gebelik var gözüküyor ama önemli olan düzenli yükseliş olması inşallah güzel haberler alırsınız
Parinas Buseeeee66 geç döllenme olmuş olabilir. Artışı takip edin. Adet günü ortalama 4 haftalık olur. Ya da en doğrusu son adetinizin ilk gününden sayarak gebelik haftanızı bulabilirsiniz
Zhrcyl Buseeeee66 gebelik haftası beta hcg ile hesaplanmaz. Son adet tarihine göre hesaplanır 😊 en son adetinizin ilk günü ne zamandı? 🥰
ozlem_2727 Buseeeee66 aslında beta hafta belirtmiyor son adet tarihi baz alınıyor eğer geç döllenme ise doktor değiştirip. Size söyler zaten şu an değerin yükselişine ve ortalama 5000 ı geçmesine bakar
Buseeeee66 Zhrcyl 10 aralıktı adet başlangıcım . Ama 1 hafta önce çıkmayan gebelik 1 hafta sonra nasıl çıkıyo onu anlamadım acemiyim shhssnsn
Melikeyurtseven Buseeeee66 Değerin 2 günde bir 2 kat artıyormı canım ona baktır ve aynı yerde kan ver 3 hafta olup olmadığını anlayamazsın
ozlem_2727 Buseeeee66 yok hiç böyle düşünmeyin siz 5 haftaya gelene kadar baya yükselir normal bir değer olur çok erken öğrendiğiniz için bu kadar düşük geliyor
mrp2023 Buseeeee66 onu betadan anlamazsın doktor ultrasonda görür ama çok erken daha 15-20 gün sonra bence git doktora
Buseeeee66 bnnryksl sonrasında kaça yükseldi hatırlıyor musunuz ? Kaç günlükken öğrendiniz sizinki de çok yemiymişşşş